Web Analytics
Jump to content

Gitarist søker å dele kreativitet i Trondheimsområdet!


s0ppel
 Share

Recommended Posts

Hei.

Eg har nylig flyttet til Trondheim, og søker andre musikkinteresserte mennesker å dele kreativitet med, samt å skape musikk sammen med. Alt fra useriøs jamming til det mer seriøse - å starte et band - mottas med glede. Det har ingenting å si om du er gammel, ung, tynn eller tung - eg er interessert i å spille sammen med deg!

Litt fun-facts om meg:

Er en gutt på 22 år fra et lite sted som heter Naustdal som ligger i Sogn og Fjordane. Har en del live-erfaring, og har gode kontaktpersoner for å skaffe gigs. Har eg spilt et bredt spekter av sjangrer, alt fra reggae til blues, jazz, pop og metal.

Er hovedsaklig en metal gitarist, og har et stort ønske om å stå på scenen igjen som en del av et metalband. Har også tidligere jobbet som gitarlærer, så kan en del musikkteori. Ørene mine er også av top-notch kvalitet.
Jobber heltid og trener 4 dager i uka, men klarer lett å skvise inn god tid til noen heftige jam-sessions eller bandøvinger.
Prioriterer musikk over det meste, på både godt og vondt.

Er ingen dreven lead gitarist, men er en riffmester uten sidestykke, og har et hode fullt av idéer som skriker etter å bli brukt!
Noen av gitaristene som har preget spillestilen min mest er Jeff Waters (Annihilator), Mikael Åkerfeldt (Opeth), Dimebag Darrel (Pantera) og Slash (Guns 'n Roses).

Legger ved et par linker til noe egenprodusert materiale på metal-fronten.

https://soundcloud.com/squeegee/sure-padder-og-snus

https://soundcloud.com/squeegee/unnamed-work-in-progress

https://soundcloud.com/squeegee/thirteen

Om det skulle være av interesse å prøve å få til noe, er det bare å sende meg en e-post: s0ppel@hotmail.com.

Håper eg hører fra deg!

//s0ppel

Edited by s0ppel
Link to comment
Share on other sites

Høres jævlig fett ut. Flytter mest sannsynlig til Trondheim til høsten for å studere, og er interessert i å skape no fet metal da. Skal studere, men er som deg; har lyst å lage musikk på sida. Spiller forøvrig bass. Si fra om du trenger bassist fra høsten.

Link to comment
Share on other sites

Høres bra ut, da regner eg deg med fra høsten av. Må huske å lage et notat til meg selv og huske det.


Om det er noen her som er interesserte i å gjøre noe før det er eg fortsatt åpen for forslag!

Fred ut, og god helg folkens. No stikker eg og tar meg et par kalde på Blæst!

//s0ppel

Link to comment
Share on other sites

Nice. Her kan du høre noen innspillinger jeg var med på med klassen min (på folkehøgskole): https://soundcloud.com/knut-paulsen-bj-rndal

Var med å skrive deler av Beware og Fakksjitt i Praha, mens den folke-greia bare spilte jeg det jeg fikk beskjed om..

EDIT: Likte det greiene du har laga, det groover skikkelig.

Edited by Knewt
Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...
 • 2 weeks later...
 • 4 weeks later...

Hei!

Bidrar du på koring i tillegg til gitarspillingen?

Vi er 3 stk mellom 25-44, som skal i studio til høsten med planer om et par gigger som oppfølging. Har lokale m.m.

på Persaunet med det meste av utstyr. Om det er interessant, så send meg en e-post på trstra@hotmail.no, så kan vi ta det videre derfra.

Trond

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.