Web Analytics
Jump to content

Gitarist søker å dele kreativitet i Trondheimsområdet!


s0ppel

Recommended Posts

Hei.

Eg har nylig flyttet til Trondheim, og søker andre musikkinteresserte mennesker å dele kreativitet med, samt å skape musikk sammen med. Alt fra useriøs jamming til det mer seriøse - å starte et band - mottas med glede. Det har ingenting å si om du er gammel, ung, tynn eller tung - eg er interessert i å spille sammen med deg!

Litt fun-facts om meg:

Er en gutt på 22 år fra et lite sted som heter Naustdal som ligger i Sogn og Fjordane. Har en del live-erfaring, og har gode kontaktpersoner for å skaffe gigs. Har eg spilt et bredt spekter av sjangrer, alt fra reggae til blues, jazz, pop og metal.

Er hovedsaklig en metal gitarist, og har et stort ønske om å stå på scenen igjen som en del av et metalband. Har også tidligere jobbet som gitarlærer, så kan en del musikkteori. Ørene mine er også av top-notch kvalitet.
Jobber heltid og trener 4 dager i uka, men klarer lett å skvise inn god tid til noen heftige jam-sessions eller bandøvinger.
Prioriterer musikk over det meste, på både godt og vondt.

Er ingen dreven lead gitarist, men er en riffmester uten sidestykke, og har et hode fullt av idéer som skriker etter å bli brukt!
Noen av gitaristene som har preget spillestilen min mest er Jeff Waters (Annihilator), Mikael Åkerfeldt (Opeth), Dimebag Darrel (Pantera) og Slash (Guns 'n Roses).

Legger ved et par linker til noe egenprodusert materiale på metal-fronten.

https://soundcloud.com/squeegee/sure-padder-og-snus

https://soundcloud.com/squeegee/unnamed-work-in-progress

https://soundcloud.com/squeegee/thirteen

Om det skulle være av interesse å prøve å få til noe, er det bare å sende meg en e-post: s0ppel@hotmail.com.

Håper eg hører fra deg!

//s0ppel

Edited by s0ppel
Link to comment
Share on other sites

Høres jævlig fett ut. Flytter mest sannsynlig til Trondheim til høsten for å studere, og er interessert i å skape no fet metal da. Skal studere, men er som deg; har lyst å lage musikk på sida. Spiller forøvrig bass. Si fra om du trenger bassist fra høsten.

Link to comment
Share on other sites

Høres bra ut, da regner eg deg med fra høsten av. Må huske å lage et notat til meg selv og huske det.


Om det er noen her som er interesserte i å gjøre noe før det er eg fortsatt åpen for forslag!

Fred ut, og god helg folkens. No stikker eg og tar meg et par kalde på Blæst!

//s0ppel

Link to comment
Share on other sites

Nice. Her kan du høre noen innspillinger jeg var med på med klassen min (på folkehøgskole): https://soundcloud.com/knut-paulsen-bj-rndal

Var med å skrive deler av Beware og Fakksjitt i Praha, mens den folke-greia bare spilte jeg det jeg fikk beskjed om..

EDIT: Likte det greiene du har laga, det groover skikkelig.

Edited by Knewt
Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...
 • 2 weeks later...
 • 4 weeks later...

Hei!

Bidrar du på koring i tillegg til gitarspillingen?

Vi er 3 stk mellom 25-44, som skal i studio til høsten med planer om et par gigger som oppfølging. Har lokale m.m.

på Persaunet med det meste av utstyr. Om det er interessant, så send meg en e-post på trstra@hotmail.no, så kan vi ta det videre derfra.

Trond

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.