Web Analytics
Jump to content

NBD :D


Thunder Fingers

Recommended Posts

861489_312818738841063_351877062_o.jpg

For de som ikke ser hva det er så er det en Carvin fra sent 80tall / tidlig 90tall. Jeg antar modellnavnet er LB75FL. Hun er akkurat passe oppbanket og vel, stygg, for meg.. På et eller annet tidspunkt sa det "STOP" for fancybasser for meg, så nå har jeg noen oppbanka greier som bare er sykt fete å spille på, hehe. Hun trenger en liten setup før hun er helt optimal, men jeg kjenner potensialet i hvordan hun kan spille..

Og jeg kommer nok til å spille i stykker Paul Simon - Graceland albumet mitt for å bli vant til det her. :P

Link to comment
Share on other sites

 • 4 weeks later...

Flott bass som godt kunne passert hos meg. Den har jo litt av den "fancy" vibben mener jeg da den har fint treverk og ser litt påkostet ut. Litt "kloremerker" er det bare sjarm med, viktigere synes jeg at den låter bra og kjennes fin å spille på :-)

Lurer forøvrig litt på hva NBD står for, kan jo se for meg at det har noe med nyervervelse å gjøre :-)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
  • Via dette så endte jeg istedenfor opp med dette.   
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.