Web Analytics
Jump to content

NGD: Gibson Les Paul Custom Silverburst 1982


Teppe
 Share

Recommended Posts

Fikk endelig denne idag! Sto mellom å kjøpe meg en PRS Custom 24 eller denne.. Gibson Les Paul Custom Silverburst fra 1982 med Tim Shaw pickups, original TP6 tailpiece og originale Speed Winder tunere.

Lyden imponerer meg voldsomt, takket være Tim Shaw pickupene vil jeg tro. Veldig definert lyd og sustain i bøtter og spann. Spesielt neck pickupen er helt himmelsk.

Halsen er veldig komfortabel og er tilnærmet strøken. Noe fretwear er det men ikke voldsomt. Oversadelen ser ut som er laget i metall? Ellers har den noen merker her og der og lakken har sprukket spesielt på headstocken, som er ganske vanlig for en silverburst så vidt jeg vet. Syns bare dette gir den sjel jeg :)

Den er i veldig fin stand i forhold til alder og med tanke på at alt er originalt vil jeg tro bortsett fra pickupene. Har kost meg i noen timer med denne nå og er veldig fornøyd med den! Skal prøve å få noe lydklipp av den ut iløpet av uka :)

Bildene er ikke tatt av meg men av selgeren, bortsett fra det siste. Mitt mobilkamera vil bare gjøre skam ut av gitaren.

IMG_1104.jpg

IMG_1106.jpg

IMG_1108.jpg

554968_10151272093676050_651546128_n.jpg

Edited by Teppe
 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Jammer Tool så det suser akkurat nå :D

Eneste negative jeg har å si om gitaren er at den kanskje høres litt tynn ut i bridge, noe som flere andre med disse pickupene har nevnt.

Edited by Teppe
Link to comment
Share on other sites

grattis med fin gitar.

gjetter på at bridge og tailpiece er uorginale til gitaren(men kan ta feil). oversadel er vel også uorginal. vet ikke om bronsesadler er vært orginalt på gibsons, men var et populært mod på `70 - `80tall.

gtrzn:)

Link to comment
Share on other sites

Fin gitar! Hvorfor tror du at Tim Shaw pickuppene ikke er originale?

Har ikke fått med meg at LPC'er ble produsert med Tim Shaw pickups, men det kan jo godt hende de faktisk er originale. Står jo på dem at de ble lagd i 82 også.

Grattis. tidlig åtti customs er stort sett gull. Hvis du synes den høres litt tynn ut i bridge kan du jo prøve å hive på en alu stop tail. TP6 er en såkalt "tone sucking device" :)

Skader jo ikke å prøve :) Takk skal du ha!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.