Web Analytics
Jump to content

Problemer med støttemedlemsskap?


Kian

Recommended Posts

Hei folkens.

Har i løpet av siste uka blitt kontaktet av to medlemmer som har prøvd å registrere seg som støttemedlem - uten hell.

Det vil si: Alt ser ut til å gå gjennom knirkefritt og de har fått kvittering fra PayPal på gjennomført transaksjon, men ser ikke ut som det har oppdatert vårt system her korrekt.

Er det noen andre der ute som har opplevd samme problem? Vennligst ta kontakt med meg slik at vi kan få ordnet opp i dette :)

Mvh

Kristian

Admin

Link to comment
Share on other sites

Forløpet mitt var slik:

Den automatiske fornyelsen feilet 31.01.2013, jeg fikk da en e-post fra Paypal om at det var problemer med mitt kredittkort og at Paypal skulle forsøke å gjøre transaksjonen på nytt 03.02.2013. (denne meldingen fikk jeg ikke med meg ettersom den lå i spam-boksen min)

Jeg fikk en lik melding 3.02.2013 om at de skulle prøve igjen 8.02.2013

Jeg logget på Paypal og byttet "founding source" til mitt nye kredittkort. (det som lå inne på paypal var mitt gamle kredittkort, selv om jeg har byttet hovedkort for lengesiden, lå det gamle inne som "founding source" på paypal/gitarnorge abonnementet)

08.02.2013 ble transaksjonen utført av Paypal, men statusen min endret seg ikke på Gitarnorge.

Jeg tok kontakt med Kian i går, og han fikset dette manuelt.

Det er mulig at abonnementet mitt ble stoppet ettersom den første transaksjonen ikke ble gjennomført.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.