Web Analytics
Jump to content

Extreme Death metal pedal countdown


REBELLO
 Share

Recommended Posts

Finnes utrolig mye rart dyrt og billig på dette markedet.

Men jeg sliter litt med å finne det råeste av det råeste.

Har prøvd noen BOSS overdrive i kombinasjon med noen andre gamle Maxon og Lovepedals men ingen ting er rått nok liksom eller har nok "dreimoment" alt høres ut som om du trekker ned dassen med full treble.

Vet att forsterker er essensielt.

Vet att BOSS HM2 har gode skussmål.

Erfaringer med denne eller noe som er bedre?

Link to comment
Share on other sites

Hadde en Tonebone Hot British en stund, og den gjorde en jævla bra higainlyd med masse punch, definisjon og «growl» :) Boss HM-2 duger vel ikke til stort annet enn motorsaglyd ala gammal Entombed, men det låter jo for all del fett det også :D

Men når det gjelder higain (og all annen vreng imo), så er det ingenting som slår vrengen fra en feit røramp!

Link to comment
Share on other sites

Sjekk ut Emma PisdiYAUwot, Boss ML-2 og Blackstar HT-Dist også i tillegg til TightMetal. Disse blir regnet som ganske gode distortionpedaler for metal.

Selv har jeg vært borti nesten alt av Boss, og likte ingen av dem. Men kom over ML-2, kjøpte en og er nå veldig fornøyd med pedalen. Den er tight, brølete og ikke minst "billig". Brukte min som hovedpedal når jeg spilte i band, men nå ligger den og slenger. Du kan sikkert få få kjøpe den billig hvis du finner ut at det er en aktuell kandidat ;)

Ligg videoer, legger dem i spoilertags så de ikke tar hele siden:

Her er en video av Emma sin:

Boss ML-2:

Edited by Troll
Link to comment
Share on other sites

Hmmm, har hørt på alt nevnt i tråden.

Liker godt i denne rekkefølgen:

Emma PYU, må sjekke om jeg kan få bestilt den uten dem blinkende øynene.

Demonizer falt jeg veldig for, men det var før jeg leste endel innlegg om att flere hadde problem med støy, må sjekke mer..

Damage control er jeg usikker på om jeg får plass til i kofferten, men den er på høyde med Emma PYU, flere muligheter og rimeligere.

AMT E1 høres også ok ut men er litt usikker, må høre mer.


Smak, behag og spesielt preferanser når det gjelder metal og distortion tror jeg og helt alfa omega hvilken forsterker du har :-)

Men jeg må ha en av disse pedalene ganske snart tror jeg:-)

Takk for hjelpen!

Link to comment
Share on other sites

Har en DOD Death metal distortion fra tidl. 2000 tallet. En tight metal pedal med MASSE gain, litt over the top for min smak da jeg syntes det ofte kan høres litt "vepsete" ut når det blir for mye dist.. :wacko: Men sjekk ut bruktmarkedet å se om du finner en..(de lages ikke lenger da digitech kjøpte navnet..) Tror nok dette er en pedal right up your alley! :D

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Nå får man priser inkludert MVA til Norge i nettbutikken. Ingen fortollingsgebyr lenger, kun frakt opp til et visst beløp. Ved retur etc slipper man hassle med å søke returnert mva osv da de har en norsk adresse som betjener dette.
  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.