Web Analytics
Jump to content

Extreme Death metal pedal countdown


REBELLO

Recommended Posts

Finnes utrolig mye rart dyrt og billig på dette markedet.

Men jeg sliter litt med å finne det råeste av det råeste.

Har prøvd noen BOSS overdrive i kombinasjon med noen andre gamle Maxon og Lovepedals men ingen ting er rått nok liksom eller har nok "dreimoment" alt høres ut som om du trekker ned dassen med full treble.

Vet att forsterker er essensielt.

Vet att BOSS HM2 har gode skussmål.

Erfaringer med denne eller noe som er bedre?

Link to comment
Share on other sites

Hadde en Tonebone Hot British en stund, og den gjorde en jævla bra higainlyd med masse punch, definisjon og «growl» :) Boss HM-2 duger vel ikke til stort annet enn motorsaglyd ala gammal Entombed, men det låter jo for all del fett det også :D

Men når det gjelder higain (og all annen vreng imo), så er det ingenting som slår vrengen fra en feit røramp!

Link to comment
Share on other sites

Sjekk ut Emma PisdiYAUwot, Boss ML-2 og Blackstar HT-Dist også i tillegg til TightMetal. Disse blir regnet som ganske gode distortionpedaler for metal.

Selv har jeg vært borti nesten alt av Boss, og likte ingen av dem. Men kom over ML-2, kjøpte en og er nå veldig fornøyd med pedalen. Den er tight, brølete og ikke minst "billig". Brukte min som hovedpedal når jeg spilte i band, men nå ligger den og slenger. Du kan sikkert få få kjøpe den billig hvis du finner ut at det er en aktuell kandidat ;)

Ligg videoer, legger dem i spoilertags så de ikke tar hele siden:

Her er en video av Emma sin:

Boss ML-2:

Edited by Troll
Link to comment
Share on other sites

Hmmm, har hørt på alt nevnt i tråden.

Liker godt i denne rekkefølgen:

Emma PYU, må sjekke om jeg kan få bestilt den uten dem blinkende øynene.

Demonizer falt jeg veldig for, men det var før jeg leste endel innlegg om att flere hadde problem med støy, må sjekke mer..

Damage control er jeg usikker på om jeg får plass til i kofferten, men den er på høyde med Emma PYU, flere muligheter og rimeligere.

AMT E1 høres også ok ut men er litt usikker, må høre mer.


Smak, behag og spesielt preferanser når det gjelder metal og distortion tror jeg og helt alfa omega hvilken forsterker du har :-)

Men jeg må ha en av disse pedalene ganske snart tror jeg:-)

Takk for hjelpen!

Link to comment
Share on other sites

Har en DOD Death metal distortion fra tidl. 2000 tallet. En tight metal pedal med MASSE gain, litt over the top for min smak da jeg syntes det ofte kan høres litt "vepsete" ut når det blir for mye dist.. :wacko: Men sjekk ut bruktmarkedet å se om du finner en..(de lages ikke lenger da digitech kjøpte navnet..) Tror nok dette er en pedal right up your alley! :D

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.