Web Analytics
Jump to content

SoundCloud og fil kvalitet/ format


Esp_ltd@95

Recommended Posts

Hei! Eg har brukt soundcloud ei stund no til bandet mitt og soloprosjekt, og noke eg har merka fleire ganger, er at det låter bedre på datamaskinen en via soundcloud. Blir fila konvertert til annen bitrate? Har lastet opp mp3 filer, men da eg byttet ut desse med wav versjonene virka kvaliteten bedre, sjølv om eg hører null forskjell på wav og mp3 ellers. Er det noko bakdel med å laste opp wav i stedenfor mp3? Eg kan ha max 240 minutter med musikk der. Wav tar jo 10 ganger plassen som ein mp3 ville tatt, men er det samme for soundcloud kva format/ filstørrelse det er, så lenge ikkje alt varer over 240 min? Noken her som har litt erfaring? Takk! :)

Link to comment
Share on other sites

Har ikke svar på alt, men såvidt jeg har skjønt så konverterer soundcloud filene til streamingen, så det ikke blir et helvete med load på streamen, mens hvis du laster ned fra soundcloud, så får du orginale filformatet(evt. kanskje andre filformater å velge i også? har ikke prøvd å laste ned derfra før)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.