Web Analytics
Jump to content

Noen som kan forklare meg hvordan dette blir coilsplit?


Recommended Posts

Har sett meg blind på denne saken. Jeg skjønner jo skjemaet, men kan ikke fatte at dette fører til en coilsplit. Er det noen som tar på seg jobben med å forklare meg hvorfor det blir det?

Har koblet coilsplit mange ganger, jeg, og er kjent med at man bryter "link" og sender den ene til jord i stedet for. Dette har jeg bestandig gjort med en egen bryter, enten frittstående eller med et push-pullpot.

Kan legge til at her er det et vanlig femveis "fenderswitch" som er i bruk. Kjenner jo den, vet at det egentlig er to brytere osv..

Får ikke inn i hodet hvordan dette fungerer. Sitter her med en Tyler jeg skulle ha fikset.

http://www.tylerguitars.com/images/pickguard-diagrams/SE-HD-P-BW-TYLERPUP---AUTO-SPLIT.jpg

Edited by CastorFiber
La til link, som jeg nesten bestandig glemmer
Link to comment
Share on other sites

Takker for tipset. når det gjelder meg, er det der ingen bombe, akkurat.

Jeg har fått koblet det opp, og etter det jeg kan skjønne funker det slik som det skal. Problemet er at jeg ikke klarer å skjønne hvorfor det blir coilsplit, og det liker jeg ikke. Har sittet og fulgt kretsen med penn for å se hva som skjer, men nei. Det må være noe jeg har gått i vranglås på.

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Det blir split i en posisjon der sort/grnn mtes p堢ryteren. Det er der spolene mtes. Der ser du ogs堡t rd (hot) mter grnn/sort og kortslutter den spolen. Sort g岠til slutten av den aktive spolen som er jordet i andre enden

Tusen 堢堡岠岠! Dette tror jeg jeg f岠r lese litt sakte etter en liten hvil.. :)

Står det ellers bra til der borte i Østen?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.