Web Analytics
Jump to content

GFS-pickups til Epiphone DOT 335, modell?


Troll
 Share

Recommended Posts

Har gått til innkjøp av en Epiphone DOT 335, og trenger å bytte ut pickupsa! Bridgen er egentlig helt ok, men halspickupen er altfor kraftig og mørk i lyden.

Siden gitaren er billig, så vil jeg holde den på "lavbudsjett". Har alltid hatt lyst å prøve GFS, så nå kan jeg!

Jeg trenger både hals- og bro-pickup som ikke er for kraftige og som låter vintage, klart og fint. Gitaren skal brukes til cleans og lett vrengt blues. Har sett på Vintage 59 som virker ganske ok mtp specs:

http://www.guitarfetish.com/Vintage-59-Nickel-Classic-Alnico-V-Humbucker-_c_169.html

Noen som har erfaring med noen modeller og har lyst å anbefale noe?

Ser også at det kan være en utfordring å bytte pickups på denne, da det ikke er baklokk til elektronikken. Erfaringer her..? :P

Link to comment
Share on other sites

GFS leverer vel noe av det beste i den prisklassen, mange av modellene demmes låter helt rått!

Du er jo på riktig vei synes jeg. Hørt mye bra om 59 pickupene uten av jeg har prøvd de, ellers har du jo også Fat Par Boutique pickupsene som er ganske like men med mer "kjøtt på beinet"

Ellers har jeg et sett med WIlkinson PAF buckere.. disse låter helt spinnvilt å er vanskelig å skille fra mine SD Antiquities, men mulig jeg har vært veldig heldig med mitt sett :)

Ellers har du jo Dream 90 pickupsene til GFS som låter utrolig bra :) P90 i humbucker format

Uansett så er det jo slik at du får gode pickups for en lav penge hos GFS så er mest akkurat hva du vil ha..

ligger tonnevis med reviews ute på youtube osv så er bare å søke i vei.

Edited by Concker
Link to comment
Share on other sites

Hollowbody med P90 er jo grisefett, så jeg vil anbefale Dream90 eller Mean90. Tror Mean er ganske vintage, mens Dream er litt mer moderne og noe hottere.

Jeg hadde Dream90 i en Jaguar en gang, og de låt kuler og krutt de!

edit: P90 er jo faktisk grisefett uansett gitar, og spesielt på lett til middels vreng. (På Hi-gain hører jeg strengt tatt ikke så veldig forskjell :P )

Edited by Duckling
Link to comment
Share on other sites

Skal sterkt vurdere Dream90, vil som sagt ha det så "vintage" som mulig og uten at de er for kraftige. Har allerede ganske kraftige pickups på de andre gitarene.

Flere forslag er bare fint! Så langt står Vintage 59 og Dream90 høyest på listen :)

Edited by Troll
Link to comment
Share on other sites

"Think of the Mean 90's as a 4-10 Tweed Bassman and the Dream 90's as a Tweed Deluxe. The Dreams are more modern sounding and overdrive an amp with a decided CRUNCH- The Means are smoother- warmer, fuller and a tad louder. If you like Vintage Tones and really want to FEEL your pick attack on the strings- I think the Mean 90 may be the best pickup currently available."

Ellers er jeg selv veldig nysgjerrig på Retrotron-serien til GFS. Kan være noe å sjekke ut?

Link to comment
Share on other sites

Aah! Bestilte nettopp en Mean90 til bridge og Dream90 til hals. Ettersom jeg bruker bridge til vreng og hals til cleans.

Betalt og alt, så håper det blir verdt pengene! Kom på noe ala 490kr for begge pickupsa ink frakt :)

Bare spent på hvordan byttingen blir, virker litt knotete å bytte pickups på en gitar uten lokk til elektronikken. Noen som har prøvd?

Link to comment
Share on other sites

Yess, har troen på at det blir en bra oppgradering, ettersom jeg ikke kommer overens med stockpickupsa.

Når de ankommer, så tar jeg meg en gitarkveld der jeg bytter pickupsa på DOT og på Blackjack, der EMG'ene blir erstattet med SD SH1/SH5. Forvent lydklipp! :D

Edited by Troll
Link to comment
Share on other sites

Aah! Bestilte nettopp en Mean90 til bridge og Dream90 til hals. Ettersom jeg bruker bridge til vreng og hals til cleans.

Betalt og alt, så håper det blir verdt pengene! Kom på noe ala 490kr for begge pickupsa ink frakt :)

Bare spent på hvordan byttingen blir, virker litt knotete å bytte pickups på en gitar uten lokk til elektronikken. Noen som har prøvd?

Sjekk youtube. Masse tips om hvordan man bytter elektronikk i hollowbodys uten lokk der.
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.