Web Analytics
Jump to content

Forsterkertopp rør i miniformat


jossva
 Share

Recommended Posts

Jeg lurer på om noen kjenner til en forsterkertopp med rør som er i miniformat ala 15-30 Watt og kan drive 2x12' eller 4x12' ? Har sett på Mesa Transatlantic 15 men ikke fått testet den ennå. Noen som har sjekket den eller lignende? Evt noen som lager custom amper som kan anbefales? Vil ha noe som er smått nok og kan taes med i en bag på flyet som da også er nokså lett.

Link to comment
Share on other sites

Hughes & Kettner Tubemeister 18. Rå forsterker!

Ellers er jo mulighetene mange. Marshall Haze15, Vox Nighttrain, Ibanez TSA-15, Orange Tiny/Dark Terror osv. Antakeligvis lettere å gi konkrete råd om du sier hva slags lyd du ønsker/sjanger du skal spille, om du har behov for flere kanaler, evt andre behov, og hvilket budsjett du har.

Får små topper fra 3000kr og opp til flere titusen, noen som spiller veldig cleant og andre som vrenger ganske heftig om du drar på.

Edited by Duckling
Link to comment
Share on other sites

Transatlanticen er kul den, men syntes den hadde alt for lite gain til metal. Til rock kan eg derimot ikkje tenke meg ein bedre miniamp.

Sjøl har eg for tida Orange Jim Root. Vil nok ikkje bytte ut den med det første..

Link to comment
Share on other sites

Ser ut som at det er mange som har prøvd og testet ting her og det er bra. Takk for flere tips.

Når det gjelder stil og lydbehov så er vel behovet at jeg kommer til å skru en varm overdrive uten særlig vreng som utgangspunkt. Jeg spiller endel blues relatert som drar mot classic rock og litt country. Jeg har endel pedaler i boutique genren uten å gå detalj der. Derfor er det viktig at toppen er portabel som at den passer i hylla på et vanlig fly samt at den ikke veier for mye. Vanskelig kombinasjon når det gjelder å få til en som spiller høyt nok kanskje, men må teste litt før jeg lander her. Scott Henderson, Mike Landau, Stevie Ray Vaughan er vel i den gata som jeg gjør ting i. Blir ikke noe metal på denne toppen, men type classic rock vreng ala f.eks. gammel Van Halen kan vel forekomme. Men da blir vel pedaler som får gjøre jobben i størst mulig grad der.

Link to comment
Share on other sites

65 Amps Tupelo!

Går fint i en kupébag, har ikke helt størrelsen i hodet, men den er liten, hendig og låter fantastisk!

Tupelo er på mange måter essensen av Californialyden. Er det SRV, Landau og Henderson du er ute etter, skal du gjøre nye feil for å trå feil med en Tupelo. Rett og slett en fantastisk amp.

Hbos en Tupelo blir for dyrt, er H&K Tubemeister fantastiske amper. De låter veldig fint til prisen, men du hører godt de 10k ekstra kronene du betaler for en Tupelo.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.