Web Analytics
Jump to content

axe fx 2 + Behringer FCB1010


Recommended Posts

Den første versjonen av brettet hadde den del feil i den chipen som satt i. Etter det jeg har lest har Behringer utgitt en "upgrade-chip" som ble solgt en periode. Jeg aner ikke om den fortsatt er i salg.

I tillegg får man kjøpt ettermarkedchipper som utvider funksjonaliteten, og som gjør det lettere å få dette brettet til å snakke med andre enheter. Jeg har brettet, og en slik chip, men har ikke fått rotet meg til å sette den i.

Jeg har sett på installasjonsveiledningen, og dette er ikke helt enkelt. Det er ikke som å bytte et SD- kort eller noe slikt, i tilfelle man ser for seg noe slikt.

For å si det kort, er det ikke det første elektronikkprosjektet man gir seg i kast med. Man må skru greiene i fillebiter, varme opp chipen som er festet med smeltelim og så videre.

Siden du er ute etter, er denne: http://www.ossandust.be/

Det var helt greit å få bestilt chipen, den kom fort og greit i posten uten noe tull og tøys.

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
  • Via dette så endte jeg istedenfor opp med dette.   
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.