Web Analytics
Jump to content

Gitarsamling på veggen


stensen
 Share

Recommended Posts

Kjøpte svingbare Hercules stativer og fikk godsakene opp på veggen. De er festet på en furuplanke som sitter dønn. Så hvis de går i gulvet så er det fordi statviet har en produksjonsfeil/svakhet. Alle er vel enige om at gitarene har det best i kassen.

Er det noen som har formeninger om gitarene ikke har godt av å henge slik på sikt. Veggen de henger på er mur yttervegg. Men

den er etter-isolert og gitarene henger ikke helt inntil veggen. De jeg er redd for og kommer til å beholde lenge er.

74 stratten helt til venstre, 2006 JEM BRMR, 91 JEM FP, 91 JEM BFP og 2007 LP Standard på gulvet

post-7278-0-53055600-1360425459_thumb.jp

Link to comment
Share on other sites

Det å la gitarer henge i halsen har jeg diskutert med folkene på Fender, Gibson, Taylor, Martin, Godin og ESP-fabrikkene. Alle har sagt at det er helt uproblematisk på deres gitarer. Med de gitarene du har kan jeg ikke uttale meg bastant, men jeg kan ikke se hvorfor det skal være noe problem. Etter 10 år vil du få noen fargeforskjeller i lakken der veggfestet sitter, rett og slett fordi fargen bevares best når gitaren ikke utsettes for sollys. Det har ingenting med stativet å gjøre, men det at du har dem ute i lyset.

Blir ytterveggen din kald, fuktig eller skaper trekk noe sted? Hvis den holder samme temperatur som innerveggene dine og er tett er det ikke noe problem, men med temperaturforskjeller er det vanskelig å spå noe.

Hadde det vært mine gitarer hadde jeg hatt dem hengende med god samvittighet. Det er bare gitarer... :-D

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.