Web Analytics
Jump to content

De beste nettstedene å bestille hardware fra?


bennybone

Recommended Posts

Jeg er i gang med å oppgradere min Epiphone Les Paul, ved å bytte ut humbuckerne, volumknapper, stemmeskruer osv.

Og da lurer jeg på om noen her inne har et eller flere nettsteder å anbefale? Helst med et stort, og billig utvalg. Samme om det er norske eller utenlandske sider.

Jeg har handlet litt fra Axesrus, men de har ikke alt jeg trenger.

Så, ja, yell it out!

På forhånd, takk:)

Link to comment
Share on other sites

Guitarfetish er jo som skapt for oppgradering av 'budsjett-gitarer'. :)

Har liten erfaring med annet et pickuper og stemmeskruer derfra, men vil nok tro at en god del av hardwaren de tilbyr, så fremt man ikke kjøper det billigste de har, er en oppgradering i forhold til hva som originalt står på en Epiphone.

Link to comment
Share on other sites

Jepp.

Takk! Knallside.

Jeg kikket gjennom tråden din, og jeg må si at den kommer til å hjelpe meg stort!

Jeg har forøvrig bestilt disse fra axesrus:

http://www.axesrus.co.uk/Rear-Disc-Locking-Single-Hole-Machine-Heads-p/jn-01-3x3.htm har disse stemmeskruene på strat'en min, og er stoorfornøyd!

http://www.axesrus.co.uk/Axesrus-Knee-Jerk-Deluxe-Humbuckers-p/kjpdeluxe.htm vet ikke om disse egentlig er noe særlig, siden de er så billige. vi får se, folker tydeligvis fornøyd med dem.

Link to comment
Share on other sites

Nye pickups i en Epi er gull verdt. Absolutt et must imo :)

Selv bestiller jeg deler i hytt og pine fra forskjellige selgere på Ebay. Kommer an på hva jeg trenger. Men så lenge du sjekker at de har godt rykte og mange transaksjoner, så er du ganske så trygg. Har aldri hatt problemer med det før. Usaklig mye billigere enn det enkelte norske selgere skal ha for hardware.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.