Web Analytics
Jump to content

18V mod?


Straymond
 Share

Recommended Posts

har noen av dere erfaring med dette?

det virker jo som at det er en fryktelig enkel affære å utføre, og skal visst gjøre den aktive lyden litt mer åpen og responsiv.

det som kanskje fort blir litt krøll er jo å få plass til det ekstra batteriet.

har et emg 81/85-sett som jeg lurte på å teste det ut på.

Link to comment
Share on other sites

Jeg gjorde det nettopp med EMG SA settet mitt (DG20). Jeg har enda ikke fått prøvd den på den ordentlige rigen min, og har bare testet med hodetelefoner og modelleringsamp. Første reaksjonen var at lyden ble markant mer bright. Skal gi mer tilbakemelding når jeg får prøvd den skikkelig. Enormt enkel mod, ja. Jeg bestilte 9 Volts clips fra Ebay for en billig penge og loddet dem i serie.

Har ikke hørt noen som ikke likte forandringen på EMG humbuckere, imidlertid tror jeg meningene er litt mer delt på S og SA single coilene.

Edited by M55ikael
Link to comment
Share on other sites

Folk sier at det skal være stor forskjell. Selv merket jeg en liten forskjell gjennom POD XT. Men tror forskjellen hadde vært større gjennom en røramp eller litt mer "eksklusivt" utstyr. Leser dog at de kun funker på vanlige humbuckere fra EMG, ikke så mye forskjell på 7strengsversjonen. Men det er teknisk logisk at du får mer headrom dersom du øker forsyningen :)

Link to comment
Share on other sites

Det er verdt å prøve. Jeg gjorde det på en bass jeg hadde tidligere, og det ble litt mer hi-fi lyd og headroom. 18v modden er ikke et must, men det er ikke noen stor investering med en ekstra batterikontakt.

Edited by el_roffo
Link to comment
Share on other sites

Folk sier at det skal være stor forskjell. Selv merket jeg en liten forskjell gjennom POD XT. Men tror forskjellen hadde vært større gjennom en røramp eller litt mer "eksklusivt" utstyr. Leser dog at de kun funker på vanlige humbuckere fra EMG, ikke så mye forskjell på 7strengsversjonen. Men det er teknisk logisk at du får mer headrom dersom du øker forsyningen :)

Det stemmer nok ikke helt.. Har kjørt 18 volts mod på både 707 og 808 mikkene og det er definitivt forskjell. Spesielt på 808.

Link to comment
Share on other sites

Preampen vrenger? Det skal den da ikke gjøre med mindre man har überfeite strenger og spiller JÆVLIG hardt? :P

Vil ikke si at den direkte vrenger, men den kan komprimere signalet hvis det blir veldig kraftig. Med 18V får du en god del mer å gå på før det blir hørbart.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.