Web Analytics
Jump to content

Epiphone Zakk Wylde...


SvartaTosten

Recommended Posts

 • Replies 35
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Jeg har prøvd. Nå er jeg ikke spesielt av Les Paul, jaffal ikke Epiphone.

Fikk ikke prøvd den maksimalt. Fikk ikke helt feelingen og lyden. Tror det sitter EMG HZ i Epiphone versjonen. Men regner med viss du liker Les Paul modeller generelt og liker rock'n roll, så er kanskje dette gitaren for deg.

Link to comment
Share on other sites

Jeg har denne og er godt fornøyd. Du får den i 3 forskjellige finisher

nå mener jeg. Jeg har den "Bullseye" og synes det er tøffest.

Ja den har slike EMG HZ mikker og på Zakk sin orginale Les Paul er

det aktive EMG mikker. Sikkert mere trøkk i de aktive men jeg synes

de er ok de som er på.

Lav strenghøyde og bra vekt i gitaren og kjempe tøff finish hvis du liker

den da 8)

Nå hadde jeg vurdert den nye ESP signaturmodellen til James Hetfield

den heter "ESP LTD Truckster". Den har også aktive EMG mikker men

tror den i USA koster ca 300$ mere. Vet ikke hva den vil koste i Norge.

I form er den lik en Les Paul.

En Les Paul standard har jeg aldri prøvd. Hadde en Gibson ES-335

og den hadde fine mikker men vet ikke om den hadde samme mikker

som en Les Paul standard bruker å ha. Det er hvertfall passive mikker

på begge disse.

Zakk sin orginal Les Paul koster jo 3000$ mere enn Epiphone modellen

så endel folk kjøper vist Epiphone modellen og bytter mikkene til

de som Zakk har. Man får kjøpt sånn sett med disse mikkene tror

det koster ca 1000,- kroner.

Nei sjekket nå og mikk settet koster 2600,-

http://www.sound1.no/portal_2003_dynamic/a...Produkt_ID=1921

Gitaren finner du her:

http://www.sound1.no/portal_2003_dynamic/a...Produkt_ID=1890

Som nevnt, jeg er veldig godt fornøyd med gitaren og synes de

mikkene som er på den er helt ok. Lettspilt gitar og knall finish.

Jeg har 2 el.gitarer nå, den ene er Epiphone Zakk Wylde og den

andre er en Ibanez Jem7vwh. Har solgt endel andre el.gitarer og

valgt å beholde disse to pga det er favorittene mine.

Men som nevnt så har ikke jeg prøvd en Epiphone Les Paul Standard men vet

at de aller fleste er kjempe fornøyd med den.

Her er noen norske kritikker av Epiphone Les Paul Stanard:

http://www.sound1.no/portal_2003_dynamic/a...?Produkt_ID=956

Og her av Epiphone Zakk Wylde:

http://www.sound1.no/portal_2003_dynamic/a...Produkt_ID=1890

Prisen hos Marios ligger på:

Epiphone Zakk Wylde: 8150,-

Epiphone Les Paul Stanard: 4850,-

Så er jo litt prisforskjell mellom de også.

Link to comment
Share on other sites

Ja tøff er den :D Sender inn noen flotte bilder.

De sier at finishen på denne er en slags folie med lakk oppå.

Zakk sin Les Paul har maling men den hadde vist kostet mye mere hvis de

skulle hatt ekte maling. Men finsihen er topp uansett bare se bildene.

body_1.jpg

body_2.jpg

head_1.jpg

head_2.jpg

Link to comment
Share on other sites

Finishen på Epiphone er hva man kaller "photo-finish".. Dvs at de legger på et tynt "bilde" av finished oppå for og så legge på klarlakken..

Samme med "flamme" toppene dems, det er bare et bilde ;)

Link to comment
Share on other sites

Finishen på Epiphone er hva man kaller "photo-finish".. Dvs at de legger på et tynt "bilde" av finished oppå for og så legge på klarlakken..

Samme med "flamme" toppene dems, det er bare et bilde ;)

synes ikke det gjør no på denne gitaren. Kjedelig om folk tror de får fet flammelønn, så er det bare et bilde av fet flammelønn :mrgreen:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Kun gitarkabinett på gitarforsterker, med mindre man er faglig kyndig - et svært fåtall.  Og husk et par ting: - Utgangen på forsterkeren din leverer MYE strøm ut, som potensielt er dødelig - Forsterkeren kan bli totalt skadet av å kjøres uten kabinett, eller med feil kabinett - Du skal alltid bruke egnet høyttalerkabel mellom forsterker og kabinett, aldri instrumentkabel Veldig kjedelig å ødelegge en dyr forsterker pga feil bruk. Kabinett er er veldig billig på bruktmarkedet, da mange har fått over til digitalt. Du kan se etter ENGL, Orange, Marshall, Harley Benton, Framus og andre merker. Ville vurdert Vintage 30 elementer hvis jeg var deg, da har du et kabinett for livet.  Betalt 2000kr for mitt Framus 212 kabinett, det er helt perfekt for mitt bruk. 
  • Det vil hjelpe å gire ned effekten til 50W.  Dette med lyd og effekt er ikke "rett frem" med ohms lov, da lyden kan variere ulinjert fra styrken på forsterkeren i forskjellige frekvenser. Det er derfor 50W forsterker, kan levere mer ut på høyttaleren enn 50% i visse frekvenser. Men det er helt innenfor å ta den "enkle" utgaven bare for å være på den sikre siden og ikke overtenke for mye. - 2x effekt på høyttaler av forsterker er et godt utgangspunkt.  - Det har mye å si hvor mange høyttalere du har i kabinett, da du fordeler lasten på flere høyttalere  - Forskjellige høyttalere har forskjellig styrke. Jeg kjører Marshall JVM i et Framus 212 V30 kabinett på 120W (60W per høyttaler).  - Noen kjører stereo-sluttrinn i et stereo kabinett, andre kjører to forskjerkere i stereo på grunn av effekter, eller for å blende to lyder inn i en. For eksempel - blender du en Marshall JVM med en Mesa Boogie Mark V, så blender du to ganske forskjellige lyder for å få et unikt karakter (Rabea Massaad har et par video på dette på YouTube).   Jeg solgte nylig en ENGL Powerball med et stereo-kabinett, den hadde meget gode instrukser som beskriver mulighetene med stereo.  Personlig har jeg hatt det meste, og falt på at 50W er mer enn nok på rørforsterkere, og at 2x12 er mer enn nok lyd, og samtidig ikke for lite. For meg er det en perfekt kombinasjon.. Skulle helst hatt en lunch amp i tillegg.(ENGl Fireball 25, eller Mesa Mark V 25)  
  • Jeg kan ikke svare på om det kan skade noe, men jeg tror jeg ville latt være om jeg var deg. Uansett vil det låte ganske kjipt. En PA-høyttaler er designet for å gjengi alle frekvenser mest mulig likt, mens en gitarhøyttaler har veldig annerledes respons. Den kutter tonnevis av høye frekvenser, og har generelt en helt annen EQ-kurve på frekvensene som den slipper gjennom. For clean-lyd kan en PA-forsterker kanskje fungere sånn noenlunde, men med en gang du legger på litt vreng så låter det ekstremt kvasst og ubehagelig. Valg av høyttaler vil på mange måter påvirke lyden din mer enn valg av forsterker.
  • Har nettopp kjøpt en marshall dsl 100w forsterker, men kabinettet må vente litt til penga strekker til. En venn av meg har noe greier liggende, en peavey pa høytaler etter hva jeg har skjønt. Dette er hva jeg fant om den på nett: «The Peavey Mod# 112 PT PA Enclosure was produced in 1986 & 1987 and sold for $139.50 each. They are rated at 100 watts Rms and 200 watts Peak Power. The 12 inch Woofer is a EMINENCE Loud Speaker and the 3 inch Tweeter is a MOTOROLA Piezo. The enclosure does not contain crossover components, it is straight wired from the input jacks to the speakers. They will work with a Mixer/Power Amp rated from 125 to 200  Peak Power Wattage @ 8 ohms. (Example - Peavey MP 4 Mixer/Amp Mark III Series).» Kan dette funke som en midlertidig løsning? Jeg er helt nybegynner på dette her. Pa høytalere til gitarforsterker er såklart ikke ideelt, men funker det uten at jeg skader noe? Stemmer watt og Ohm overens med forsterkeren? Forsterkeren kan også kjøres på 50watt istedenfor 100 hvis det er bedre. Bak på høytaleren står det 16 Ohm og det er 2 inputs uten noe tekst, hvordan kobler jeg den sammen med forsterkeren? Hva skal hvor? Legger ved bilde:
  • Jeg er helt ny på dette med rørforsterker og kabinett og prøver å lære meg the basics så jeg kan forsikre meg om at spillesteder har riktig kabinett når jeg kun har med forsterkeren Har en marshall dsl100 på 100 watt. Jeg har forstått det slik at kabinettet helst skal være minst dobbelt så mange watt som forsterkeren så man har nok å gå på. Men jeg har også muligheten til å kjøre forsterkeren på 50 watt, vil dette da bli det samme som å bare ha en vanlig 50 watt forsterker slik at et kabinett på 100watt skal være i orden når jeg har forsterkeren på 50 watt? Har antall høytalere i kabinettet noe å si så lenge den kombinerte watten i kabinettet er dobbelt så mye som forsterkeren, altså vil et 1x12  eller 2x12 kabinett være greit så lenge kabinettet totalt har høy nok watt? Mono/stereo kabinett. Hva er hensikten med å sette et kabinett på stereo? Er det for å kunne bruke 2 forsterkere på ett kabinett? Eller for å koble flere kabinetter til samme forsterker? Skulle gjerne visst litt rundt det. Skulle gjerne hatt en liten innføring i dette med Ohm også, hvordan skal ting kobles sammen, eventuelt andre ting å tenke på Har prøvd å titte litt på YouTube og lest på litt engelske sider men blir liksom ikke helt klok på det. Håper nok kan gi meg det inn med teskje så jeg lærer dette her:)
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.