Web Analytics
Jump to content

Hvilke delaypedaler anbefaler dere?


AddiToll
 Share

Recommended Posts

Hei, jeg tenker å skaffe meg en delaypedal. Hadde en Empress VM Superdelay, men den ble for overkill for meg, så jeg solgte den. Når føler jeg behov for en delaypedal igjen, og tenkte at jeg skulle spørre her om noen hadde noe å anbefale. Jeg trenger ikke altfor mye mikkmakk, men det hadde ikke gjort noe med tap-tempo. Prisen er jeg litt usikker på, men tenker å holde meg under 2 laken.

Adrian

Link to comment
Share on other sites

Som jeg sa i en annen tråd hvor Kossoff anbefalte DD-2/3, så er det ikke sikkert at lyden i disse faller i smak, ettersom lyden på ekkoene er så godt som helt lik det opprinnelige signalet. Kombinert med litt vreng så blir det fort mye høye frekvenser som kræsjer, og da funker det mye bedre med en analog delay eller en delay som er voicet i samme gata som en analog :)

Jeg har en Boss RE-20, og jeg tror ikke jeg kommer til å bytte ut denne med mindre jeg kommer over en RE-201 til en vettug pris! Den låter kjempefint, og har kontroller for bass og diskant som kun påvirker ekkoene. Den har også en reverb som låter ganske sært, men veldig kult. Anbefales :D

Analog-modusen på DD-7 er også helt konge.

Link to comment
Share on other sites

Mange forslag her, men så langt har ikke trådstarter sagt noe om hvordan han bruker delay... Slapback, lang og cheezy delay til harrysoloer, delay for å fylle ut akkorder osv, osv....

Line6 DL-4 har vel blitt sett på som en 'bransjestandard', i hvert fall før boutique-bølgen tok helt av. Det var vel en periode man kunne spotte en DL-4 på så å si alle aktivt utøvende session/live-gitarists pedalbrett.

Selv fikk jeg meg en Electro Harmonix Memory Boy Deluxe m/tap tempo for to-tre uker siden. Den syns jeg låter utrolig bra. Varmt, veldig analogt og muligheten til å få litt chorus på delay-delen av signalet gjør lyden 'larger than life'. Kjører den på 9v nå, men skal teste med 12v etter hvert (den tåler opp til 12v). Skal visst brighte opp delay-signalet en god del.

Ellers har man 'gode gamle' Memory Man Deluxe. Relativt dyr, få funksjoner sammenlignet med andre i prisklassen, men låter fantastisk.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Er nok ikke så mye å hente for den der dessverre. Dette er en gitar som kostet mellom 1500 og 2000 kroner ny i butikk, så hvis du får en tusenlapp på Finn så er du heldig.
  • Jeg har hatt liggende en Ibanez i noen år nå, kanskje rundt 15/16 år. Vurderer å selge denne da jeg ikke har bruk for den mer. Men! Det jeg lurer på, hvor mye kan jeg selge den for? Noen få bruksmerker, men lite. Har ikke greie på sånn så derfor jeg spørr her. Legger ved bilder!  
  • Kjøpte meg en Morgan bass og en Dean Markley amp, har lyst å lære meg litt bass spilling. Stakkars nabo nå🙂
  • Ønsker å bytte en chrome covret (2 leder braided kabel) Gibson 490T pickup i en Gibson 498T pickup. Ikke nøye om den er covret eller ei.
  • Nei,har ikke peiling,men:Legg ved flere bilder av detaljer,og bilde av baksiden også,og oppgi dimensjonen på nøkkelen til trussrod justering (tommer/millimeter?) så kanskje noen kan hjelpe deg.Et spørsmål tilslutt,hvordan vet du at det er canadian maple?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.