Web Analytics
Jump to content

Den store krakeladen


Audun

Recommended Posts

Det har jo vært litt snakk om krakelering av lakk på gitarer i flere tråder her på forumet, så jeg tenkte vi kunne lage en dedikert bildetråd for oss som synes dette er kult. Har du en gitar med krakelert lakk? Ta bilde og post her! :)

I og med at jeg starter tråden, får jeg æren av å være førstemann.

Her er altså noen close ups av sprekkene i lakken på min '06 CS LP Special.

DSC_3950_zps1c76b9c7.jpg

DSC_3965_zps27264690.jpg

DSC_3951_zpsc287f249.jpg

DSC_3952_zps43a1965d.jpg

DSC_3953_zps793b20cb.jpg

DSC_3956_zpsb1a2ce2d.jpg

DSC_3959_zps030ddc6f.jpg

DSC_3960_zpsbbec8871.jpg

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Pardon my French, men er ikke '06 forholdsvis nytt for krakelering? Mener ikke å pisse på noens parade heller, men hvor går grensa mellom "dårlig" lakk og "spennende"? Hadde kanskje regnet med å se slikt på en 20-30 år gammel gitar, men 7 år var faktisk overraskende for min del. :) Selvfølgelig, for de som liker det er det ingen bakdel. Men asså liksom da atte... Læll da!

Link to comment
Share on other sites

Det interessante, er at begge mine LP'er er '06 modeller. R8 har ikke antydning til en eneste liten sprekk. Det eneste jeg vet er at Specialen var i innlandet da den var ny. Den hadde faktisk et par striper bak brua allerede da jeg fikk den for ca. 5 år siden. Den har ellers ikke vært mishandlet på noen måte, og er stort sett oppbevart i stabil temperatur i kassa si. De eneste gangene har vært på spillejobb midt på svarte vinteren. Da har det hendt at den har ligget natta over i bussen. R8 har hatt samme behandling, og egentlig kanskje "verre", da jeg har hatt med den oftere på spillejobb enn Specialen.

Link to comment
Share on other sites

Det vises jo noe der. Ha et godt opplyst rom, og hold gitaren i den vinkelen mot lyset der du ser sprekkene. Et godt kamera hjelper naturligvis. De siste bildene jeg tok var uten blits, men de jeg tok i fjor var bedre. Vet ikke helt hvorfor, men jeg ser at de er tatt på kjøkkenet, og der har jeg lysrør over kjøkkenbenken. Det kan være det som gjør det.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.