Web Analytics
Jump to content

Wampler Pinnacle Distortion


krishest

Recommended Posts

Stemmer at jeg har hatt en ja :)

Låter jo fint den, veldig stort spekter om en vet å ratte contour-knotten. Gjør Van Halen-lyd i bøtter og spann, men låter faktisk overraskende bra til mer low/mid-gain greier også.

Det som irriterte meg mest var at jeg synes den støyet litt vel mye når var boostfunksjonen aktivert.

Fin respons, litt mer saggy enn mange andre sånne pedaler, var ikke megatight i bunn. Det er smak og behag dog, noen foretrekker sag, andre gjør ikke det. YMMV :)

Link to comment
Share on other sites

 • 1 year later...

Fikk denne i går og testet den på øving. Umiddelbare førsteinntrykk var veldig bra. Tight og fin dist, trenger greit gjennom i bandmiks. Var også bra dynamisk med volumkontroll. Boostfunksjonen bør vel kun begrenses til solobruk. Brukte volumkontroll for dynamikk og da ble boost veldig bright. Trolig kompansere for diskanttap når man ruller ned, men dette har jeg "highpassfilter" som gjør. Dermed ble den veldig bright når jeg brukte volumkontroll. Har man problem med mørk ullen tone (ved bruk av volumkontroll) vil man sikkert sette pris på denne.

Hadde Radial Tonebone Plexitube fra før og gaintypen er ganske lik, selv om de låter noe ulikt (iallefall med mine innstillinger).

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.