Web Analytics
Jump to content

Ibanez TS808! Keeley, Reissue, Vintage eller Brown mod?


Guest Hans Hansen
 Share

Recommended Posts

Guest Hans Hansen

Er på jakt etter en ny TS808 til og lurte på hva som egentlig er forskjellen og hva folk anbefaler ut av disse forskjellige type TS808 som finnes.

Soundet jeg er ute etter er rett og slett soundet til The Darkness. Feteste gitar soundet i mine ører:)

Er virkelig Keeley, vintage og Brown modda varianter noe å trakte etter? og er det så himla stor forskjell på disse og reissueène?

Her ser dere resten av pedalene mine:

post-8041-0-52302800-1359367310_thumb.jp

her er øvrig utstyr:

post-8041-0-54140000-1359367349_thumb.jp

Link to comment
Share on other sites

Ser ut som du har et AX-kabinett med greenbacks? Isåfall ville jeg kjørt en helt vanlig TS. Den gir en fin lead-tone sammen med greenbacks, og gjør også bassen litt tightere. Keeley-modden (og flere andre) har mer bass enn originalen, og dette er sikkert fint for køntrigutta, men ikke helt formålstjenelig i metal/hardrock sammenheng i min mening.

Link to comment
Share on other sites

Guest Hans Hansen

det stemmer, 1960 AX! Selve toppen er en 1986 bass plexi så trenger ikke mer bass:) skal gjøre den om til lead spec snart og få litt mer vreng i toppen.

sålangt lokker en vanlig reissue mest ja!

Link to comment
Share on other sites

Guest Hans Hansen

jepp, Marshall superleads! i øvingslokalet kjører jeg begge volum/gain på 10, treble på 7-8, mid på 7-8, bass på 0, presence på 6-7 og mastervolum på 7-8.

da uten attenuator da, det har jeg ikke kjøpt ennå.

The darkness kara har ikke MV på ampene sine, det fikk jeg installert på min når jeg kjøpte den fra Ceriatone, MV vil vel da funke litt som en attenuator for min del

Link to comment
Share on other sites

Guest Hans Hansen

det er sant:) funker vel dårlig å kjøre alt på 10 og master på 7-8 live her i byen så må vel finne meg en attenuator snart!


Går ikke Marshall Powerbrakes for å være ganske "dårlige" attenuators?

jaja, samma det, feteste gitar lyden har de uansett så da er det jo greit!

Link to comment
Share on other sites

Jo de gjør det, men man kan jo si at om det som er dårlig er at de farger lyden, så er de sikkert en viktig del i The Darkness sitt lydbilde.

Jeg har nylig bestilt en billig en fra Ebay, som ifølge div fora skal være bra. Kan si ifra hvordan det funker når jeg får den: http://www.ebay.com/itm/LITTLE-SUCKER-ATTENUATOR-POWER-SOAK-8-OHM-VERSION-/221173739583?pt=Guitar_Accessories&hash=item337efb703f

Link to comment
Share on other sites

Er virkelig Keeley, vintage og Brown modda varianter noe å trakte etter? og er det så himla stor forskjell på disse og reissueène?

Ja og nei. Himla stor forskjell er det ikke. De låter alle som Tube Screamers. Det er de føkkings siste 5% da veit du...... Some care, some don't. SRV spelte på alt fra orginal 808 til plastic TS10....

Link to comment
Share on other sites

Guest Hans Hansen

tenker det samme og de 5 prosentene er det jo ingen som får med seg uansett..

da blir det billigste sorten! går de for tusenlappen om dagen elle?

Link to comment
Share on other sites

Det spørs hva du er etter. Det er lurt å teste selv på egen amp.

Måten jeg tester pedaler på er å kjøpe brukt (så taper du ikke noe særlig på salg), eller lage de selv.

For min del er Keeley sin TS9-DX Flexi 4X2 den ultimate Tubescreameren, som har alt.

Link to comment
Share on other sites

BYOC Classic Overdrive er billig og lett å bygge. Du kan også få den ferdigbygget fra axeandyoushallreceive.com. Den er en pinlig nøyaktig TS808-klone, med topp kvalitet på alle komponenter og true bypass.

Edited by GummiTZ
Link to comment
Share on other sites

Guest Hans Hansen

Noen her som har prøvd Krzysiek Maciejewskis kloner av TS9/TS808 etc? han får vannvittig mye skryt for pedalene sine fra veldig fornøyde brukere så det må jo nesten vurderes:)

Kunne tenkt meg å prøvd den ts9/ts808 pedalen hans.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.