Web Analytics
Jump to content

Takamine


antos

Recommended Posts

Takamine er vel uten tvil den beste av de to, men det betyr ikke at den er noe for deg, Takamine er litt sånn at enten så elsker du dem eller så hater du dem.

Fender sin er en forholdsvis populær gitar i prisklassen men den når ikke Takamine gitarer til knærne lydmessig. Spillbarheten på Fender akustiske har jeg alltid likt, så jeg råder deg til å prøvespille hvis mulig ellers kan man jo alltids bytte den.

Link to comment
Share on other sites

Jepp, prøvespill. Har ikke spilt seriøst på akustisk Fender, de kommer jo også i mange prisklasser. Har selv en Takamine EG531 som jeg personlig setter stor pris på, den beste jeg har funnet i den prisklassen. Den er ganske lik de Takaminene du har sett på, men har en annen preamp. Min er veldig spillbar, stabil, klinger fint akustisk, og kanskje enda bedre elektrisk. Det finnes klart bedre gitarer, men ikke så mange til den prisen (sist jeg så EG531 til salgs i Norge, kostet den vel ca. 5.000).

Edited by toralfsan
Link to comment
Share on other sites

Har ennå ikke spilt på en dårlig Takamine. Selv om Fenderene er gode å spille på høres de ut som en tomkasse med strenger. Definitivt Takamine.

Det fins mange gode gitarer innafor prissegmentet; Sigma, Cort, Yamaha, Breedlove, Walden og helt sikkert enda flere. Har i grunnen bare et råd, gå i butikkene og prøv og finn en som du kobler med lydmessig og spillemessig. :)

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Var dårlig med Takamine gitarer inne i de lokale musikkbutikkene. Eneste mulighet da er å bestille på nett, fordelen da er jo returretten :) Hvordan er tykkelsen på halsene på Takamine gitarer? Er også litt usikker på om jeg skal gå for svart eller nat. Men de ser veldig bra ut i svart.

Link to comment
Share on other sites

Etter mange år med kun el gitar. fekk eg min første akustiske nå i helga. Ein veldig fin og lite brukt Takamine EG 531 SC.

Min snevre erfaring med akustisk til tross, dette virker til å vera god kvalitet og god lyd. Halsen er er også lettspilt. Absolutt ikkje for tjukk.

Link to comment
Share on other sites

Skal prøve å få tatt en tur til helgen og prøvd ut noen gitarer. Men alltid greit å få noen råd på veien. Som nevnt over finnes det jo også andre merker. Hvordan er Cort gitarene i forhold til de som er nevnt? (Cort Earth 100)

Edited by antos
Link to comment
Share on other sites

Har Cort Earth 100, og synes den mangler litt i bånn og har litt dårlig strengeseparasjon ved strumming og mye kasseklang. Ikke den beste i klassen sin. Jeg kjøpte den kun for at den har gode egenskaper til innspilling med kondensatormikk.

Link to comment
Share on other sites

Furch! Strålende gitarer som kvalitetsmessig nesten er på høyde med Martin og Taylor, selv om prisen er lavere. Veldig god byggekvalitet, fantastisk lyd og behagelige halser. Jeg prøvde sikkert 50 gitarer før jeg kjøpte min Furch for noen år tilbake. Var ikke i tvil om at dette måtte bli den. Har ikke angret et sekund siden.

Dette er den jeg har: http://evenstadmusikk.no/index.php?main_page=product_info&products_id=22267

Link to comment
Share on other sites

Har prøvd noen gitarer idag, blant annet Furch, Gibson og Martin. Likte best Martin av de jeg prøvde, de andre ble for breie i halsen for min del. Martin drs2 var 43 mm ved oversadelen, det var mye mer behagelig. Er de fleste akustiske veldig breie?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
  • Siste aktive tråder

  • http://www.BILDELERstore.co.no

  • Støtt driften av GitarNorge


  • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.