Web Analytics
Jump to content

Forseggjort livevideo med bandet mitt


stromstans

Recommended Posts

http://vimeo.com/58222540

Istedet for å blåse masse penger på en jalla musikkvideo, bestemte vi oss før jul for å spille inn et par låter live og filme det. Nå er den første tilgjengelig til almen anskuelse. Jækla fornøyd med resultat om jeg kan få si det selv.

... ja også lik oss på Facebook. https://www.facebook.com/TedGlenExtended

... og hør på oss på Spotify http://open.spotify.com/album/3Q0MBCtemblYDysM95HtnL

... og kjøp oss på iTunes https://itunes.apple.com/no/album/ep-ep/id564615188?l=nb

Link to comment
Share on other sites

Ser innmari bra ut.

Jeg var med på det samme forrige helg faktisk. Fire låter gjort live i en av stuene på Abildsø Gård.

Det var en morsom og lærerik prosess. Har gjort en og annen liveinnspilling i studio tidligere, men det blir noe helt, helt annet når det filmes i tillegg. Et ekstra moment som fort kan gjøre en litt 'på tuppa'. Jeg ble satt helt ut når det plutselig ble trykt et kamera opp i trynet mitt under den ene gitarsoloen jeg hadde.

Knall låt også. Tøffe arrangementer og ikke minst befriende kvinnevokal som ikke holder igjen.

Hvordan ble innspillingen gjort? Hvor mange kameraer, og er dette ett take, eller er det flere takes som er klippet sammen (både lyd og bilde)?

Edited by Truckstop Chuckie
Link to comment
Share on other sites

Kul video, og kul musikk, som han over meg her sier.

Det eneste jeg føler for å pirke på er snus-boksen på det ene notestativet til fiolinisten :P Liten detalj, men jeg klarte ikke fokusere på noe annet hver gang den vinkelen ble brukt.

Haha, det har jeg ikke lagt merke til. Hun fungerer ikke uten snusen sin. :D (det er en bratsj forøvrig :P (bare for å pirke))

Link to comment
Share on other sites

Faen detta var fett.

EDIT: får vel skrive litt mer nå som jeg har hørt alt. Jeg tror dere hadde lurt meg om du hadde sagt at det var en studioinnspilling med etterinnspilt video. Låter jo helt konge, og ser helt konge ut!

Edited by ErlendB
Link to comment
Share on other sites

Haha, det har jeg ikke lagt merke til. Hun fungerer ikke uten snusen sin. :D (det er en bratsj forøvrig :P (bare for å pirke))

Haha, ja, der ser du hvor mye peiling jeg har på strykere.... :P

Men ja, som sagt, videoen er konge. Er førivrig enig i det ErlendB akkurat skrev. Syns det høres ut som studioinnspilling med video. Konge jobba, altså! :-)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.