Web Analytics
Jump to content

Fildeling internt i Bandet, hvordan gjør folk det?


Kizza95

Recommended Posts

Hvordan deler folk som spiller i band filer? Mitt band bruker nå Dropbox, noe som er helt genialt. Men etterhvert kan det bli litt lite plass, da plassen er begrenset til noen GB. Fildeling er en snedi måte å være produktiv hjemmefra, så tips mottas med takk :)

Link to comment
Share on other sites

Dropbox har fungert utmerket for oss. Har til gode å bruke opp mine 4 GB.

Gjennomførte prosjekter/innøvde låter/etc. tas ut av Dropboxen og hvert bandmedlem har i oppgave å ta en backup for seg selv.

Edited by PerA
Link to comment
Share on other sites

Det koster da ikke mange kronene for litt ekstra plass på Dropbox. $99 for 100GB, roughly 110kr per pers...

Men om dere er like blakke som enkelte jeg spiller med, som ikke har råd til trommestikker og jack-kabler, så skjønner jeg jo at det blir vanskelig :lol:

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Vi legger det enten opp i Gmailen vår, eller i dropboxen vi har. Et annet alternativ er å opprette en lukket facebookgruppe for medlemmene i bandet, går an å laste opp relativt store filer der nå. Da får alle beskjed når ting blir lastet opp, og man har et forum der man kan diskutere alt man trenger å diskutere i et band.

Link to comment
Share on other sites

 • 5 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.