Web Analytics
Jump to content

Hva mener du er den sykeste musikkvideoen?


Knewt

Recommended Posts

Heisann

Har ikke sett noen tråd om dette, men jeg syns det er litt "kult" å se på (kult blir feil ord, mye av det er jo sykt kvalmende egentlig.)

Det første som slår meg er

http://www.youtube.com/watch?v=dohQRw0jLwU&bpctr=1359062716

denne.

Den er ganske grotesk, ikke se den om du er midt i et måltid nå.... Eller om du får intense traumer og smerter om du ser forferdlige ting skje med kjønnsorganer.

Håper denne tråden er innenfor retningslinjene til forumet...

Edited by Knewt
Link to comment
Share on other sites

Nå husker jeg rett og slett ikke hva den heter, men den ukløpte med Nine inch Nails når han kjører seg sjøl i ei kjøttkvern. Heftige greier.

Samtlige til tool er ikke spesielt gory, har mye subliminalt som ikke tåler dagens lys. Slik som jeg tolker det, da.

Link to comment
Share on other sites

Nå husker jeg rett og slett ikke hva den heter, men den ukløpte med Nine inch Nails når han kjører seg sjøl i ei kjøttkvern. Heftige greier.

Samtlige til tool er ikke spesielt gory, har mye subliminalt som ikke tåler dagens lys. Slik som jeg tolker det, da.

Musikkvideoen til "Sober" er spacet som faen, friker meg ut hver gang jeg ser den.

Link to comment
Share on other sites

Ah, musikkvideoer... Savner de gode gamle dager da alle snuter hadde bart, og MTV sendte kul rock! Har masse godsaker fra blant annet Aerosmith Weekend og AC/DC Weekend liggende på VHS et eller annet sted :D Ikke så mye sykt, men ganske mye som er sykt fett.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.