Web Analytics
Jump to content

Grizzly byggesett/kit


Recommended Posts

Har lenge tenkt tanken om at "en dag" skal jeg hoppe ut i det og bestille et byggesett for gitar ... For litt siden kom jeg over en nettside jeg ikke har hørt omtalt tidligere. Noen av gitarene der virker interessante: http://www.grizzly.com/products/category/235040

Er det noen som kjenner til disse, om de er noenlunde ok?

Ut i fra prisen på de dyreste av dem, KAN det se ut som om kvaliteten ikke er så aller verst. Jeg likte spesielt denne her:

h6083.jpg

Edited by koda
Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Ikke hørt om disse settene tidligere så tørr ikke si noe om kvaliteten. Prisen er jo greit....warmoth er jo en sikker vinner, men dog 3 ganger så dyrt og ikke jo ikke et komplett byggesett som dette ser ut til å være. Tenker du å bruke alt som settet inkulderer? (mikrooner, stemmeskruer etc..) Eller tenkter du å bruke alt settet inkluderer?

Til samme pris får du jo og et byggesett fra PVX som etter mitt syn lager bra greier. De har to sett, single -og double cutaway med set-neck, og er i en PRS stil. Min erfaring med å handle med de er at de er eksremt fleksibel om du ønsker noe spesielt tilrettelagt i form av utfresinger og slikt. Har og sett at de kan levere en paddle headstok om du ønsker å forme denne selv. De har et ganske kult design på festing av halsen hvor de har forlenget hælen på halen til 10" slik at du får økt sustain nesten som en neck thru hals, men også for å sikre at du år rett halsvinkel..selv om du er nybegynner.

Bestiller du en stadard kit fra de koster det 379,99 og da får du:

- Kropp i mahogany og flammelønn (frest ut for H-H, volum tone og switch)

- Hals i mahogany med rosewood gripebrett uten inlays eller bånd, men klargjort for 24 bånd

For litt ekstra cash moterer de bånd for deg om du ønsker.

http://www.pvxguitars.com/

552088_456861514335416_514915744_n.jpg

Du betaler totalt sett mer fra PVX siden du må kjøpe alle andre komponenter som elektronikk og hardware..men du få ektremt mye for pengene.

Edited by Scythes
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.