Web Analytics
Gå til innhold
Straymond

innspilling-app til Android?

Anbefalte innlegg

Brukte garageband når jeg hadde iOS, men har hoppa over til konkurrenten og finner ikke noe lignende...

Hilfe!

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Selv om jeg er Android- bruker, så må jeg bare svelge noen store eplebiter og innrømme at det for tiden ikke er mulig på samme vis, fordi det ikke er støtte i OS til å lage så gode apper som det er hos Apple. Sånn er det bare. Det mangler støtte for å legge til drivere, visstnok.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

møkk...

tenkte og mens jeg skrev denne tråden at det kanskje og blir vanskeligere å lage en app ettersom det er gudveithvormange mobiler (med forskjellige specs) som bruker android, mens det strengt tatt bare er en som bruker iOS?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Nei, ikke bare, tror ikke variasjonen som spiller noen stor rolle. Etter det jeg har lest om dette, mener jeg å kunne skjønne at de som programmerte Android, ikke kunne se for seg muligheten, og derfor finnes ikke muligheten til å kunne "plugge inn" audiodrivere på samme måte som IOS. De så rett og slett ikke for seg at OS-et skulle kunne brukes til dette.

Selvsagt vil det at det finnes telefoner med forskjellig oppløsning og så videre en utfordring, men likevel. Jeg mener å ha lest meg til at det er en svakhet i OS-et.

La meg legge til at dette kun er mine egne slutninger. Jeg er ingen fagmann på utvikling av OS, og at det jeg skriver kan være både unøyaktig og overforenklet. Det at det ikke finnes slike apper, kan jo kanskje antyde at jeg ikke er helt på bærtur.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Problemet er at hver mobilprodusent har sine egne løsninger på mikrofon/lydinput. Noe som går kjapt å fikse på i programmeringen, egentlig, men det lønner seg svært lite i forhold til å kunne lempe ut en one-size-fits-all-iOS-app.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.