Web Analytics
Jump to content

Emg-81 problem


Recommended Posts

hei jeg har en EMG 81 og jeg instalerte den i min gammle Stratocaster men jeg har ett problem, jeg får ikke noe lyd

jeg fulkte denne tegningen og jeg instalerte batteri men det kommer ikke lyd, bare surre lyder og nei det er ikke høy taleren eller ledningen for de funker til de andre gitarene mine.

hadde sottet pris på litt hjelp ;)

emg-1.png

Link to comment
Share on other sites

Hei

Her er det en ting å gjøre: Finn frem multimeteret. Om du ikke har, Claes Olson og Biltema har topp multimeter til en lav pris.

Sett en stereo jackplugg i gitaren og ohm at det er riktige tilkoblingspunkter i gitaren.

Når du har konstatert at dette er riktig bytter du til monojack og setter denne i gitaren.

Sett meteret på V (20V DC). Sett +målepinnen inn i ledningen fra +polen på batteriet, så nærme mikrofonen som mulig. - målepinnen setter du til den uisolerte ledningen fra mikrofonen. Her skal du måle 9V.

Om dette er i orden kobler du til forsterker, berører den midterste tilkoblingen på potmeteret. Da skal det brumme.

Om det brummer berører du tilkoblingen med den hvite ledningen fra mikrofonen. Da skal det også brumme, så fremt potmeteret står på full fart.

Om det brummer her og fremdeles ikke er lyd i mikrofonen er det feil på denne. Om det ikke brummer her og mikrofonen har driftspenning er det feil i kobling eller potmeter.

Espen

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
  • Via dette så endte jeg istedenfor opp med dette.   
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.