Web Analytics
Jump to content

Ny låt inspirert av The Darkness med norsk tekst!


Pottifar

Recommended Posts

Syntes også dette var kult! Vokalen hadde nok hatt godt av litt mer jobbing som Castor sier, men den er på ingen måte dårlig. Jeg kunne også ønsket meg et kor- arrangement av et eller annet slag på refrenget for å løfte det litt. Gitarsoloene er veldig fine, men det er kanskje vel mye solo i og med at både intro og outro på en måte også er gitarsolo?

Jeg savnet også et keyboard, evt. en tredje gitar e.l. som gjør noe litt annet enn de to kompgitarene, i enkelte partier for å fylle ut lydbildet litt.

Men som sagt likte jeg det. :)

Link to comment
Share on other sites

Takker for grundig tilbakemelding. Alle konkrete tilbakemeldinger er topp, da vet vi hva vi må bli bedre på!

Lydbildet er tatt ned i produksjonen faktisk, råmiksen bestod av svært mange gitarspor som lagde en vegg av gitarsound. Usikker på hvorfor dette er tonet såpass ned i miksen.

Koring på øvrige refreng utenom det siste ville ikke vokalisten ha, så det valgte vi andre å respektere :-)

Keyboard har vi ikke i bandet, så enkelt er det :-)

Link to comment
Share on other sites

Keyboard har vi ikke i bandet, så enkelt er det :-)

Det er da ikke noe hinder for å legge på litt ekstra godsaker i studio! Man må bare passe på at man ikke «drar en Oslo Ess» og lar det bli en så stor del av låtene at man ser seg nødt til å ha det med live også :P

Link to comment
Share on other sites

Jeg tror uansett den låten er "glam" nok som den er med to gitarsoloer pluss masse fills :-)

Vi vurderte å benytte oss av noe keyboard på den rolige låten, men valgte å legge på 12-strenger i stedetfor for å fylle ut lydbildet.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
  • Via dette så endte jeg istedenfor opp med dette.   
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.