Web Analytics
Jump to content

Musikkpraksis


Biaxident
 Share

Recommended Posts

jeg betalte nettop regninga for andre året, og er vel egentlig ganske fornøyd med det, problemet mitt (og Nettrom sitt) tror jeg, ligger i navnet "Musikkpraksis", det er ikke "Gitarpraksis", så de må jo få ha med alt som ligger i begrepet, når man ser på det slik, er det faktisk ganske mye mer om gitar enn navnet tilsier, men enig, hadde vært fett med litt flere gitar tester, og da litt over kvanstums prisen.

Link to comment
Share on other sites

Jeg abbonerer, men det er en vanvittiDRITTBLAD uten like. Men jeg abbonerer for å kunne annonsere gratis på bruktmarkedet deres, som er VELDIG bra :)

Problemet til musikkpraksis er at de overhodet ikke er interessert i MUSIKK, men kun (lyd)teknikk, effekter og andre duppedingser.

bare les hvilket som helst intervju og dere ser at alt fokuseres på opptaksteknikk, hvilke gitarer/basser/trommer/blahblahblah som ble brukt. Med en gang intervjuobjektet prøver å få samtalen inn på sporet av MUSIKKEn, låtskriving eller noe slikt, er bladet RASK på pletten med å spore den TILABEK til teknikk igjen

håpløst

:)

PS! Dette er LITT satt på spissen, men ikke så veldig. De har NOEN gode innimellom. Men, ikke ikke nok i mitt syn

Link to comment
Share on other sites

trenger jo ikke bare fokusere på gitar heller da ...

Jeg interesserer meg for alt som har med lyd å gjøre jeg . siden jeg driver mye med opptak osv . Dermed er bladet optimalt ..

abonnerer ikke , men har digga det helt siden de posta interview med Motorpsycho ... hehe.... Mangler bare minst 2 vai interviewer i hvert nummer :P hehe

-Nilsefix-

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.