Web Analytics
Jump to content

Hjelp til og finne mikser m/forsterker til knøttliten PA


Concker
 Share

Recommended Posts

Heisann.

Vi i VW/Audi klubben trenger en ny mikser m/forsterker til det lille PA anlegget vårt da den vi hadde har tatt kvelden beyond repair.

Kort fortalt trenger vi ikke store greiene da dette blir for det meste brukt til lav musikk, og ved premieutdelinger, informasjon osv.

Så trenger egentlig bare 1 mic input, og en vanlig inngang for oppkobling med vanlig jack eller noe fra en ipad eller lignende.

Problemet er at høyttalerne er passive høyttalere så vi trenger en mikser m/forsterker innebygget som er stor nok til høyttalerne.

Dette er det som står av info på høyttalerne:

mmsimg891090763.jpg

Så om noen kan tipse om noen veldig rimelige nye miksere, evt hva vi burde se etter brukt?

om ikke noen her inne har en til salgs som passer til vårt formål da :)

Tall for alle svar!

Link to comment
Share on other sites

Noen spesiell grunn til at dere trenger forsterker innebygget i mikseren? Det begrenser valgene deres, og dersom ampen ryker må mikseren også på rep, og vice versa.

siden det er passive høyttalere så må det til en forsterker et sted, veldig lettvint når den er i mikseren forsåvidt og oppkoblingen er lettvin for de mindre belærte.

men er kanskje litt og spare om man har mikser og forsterker hver for seg?

Må prøve og holde dette så lav kost som mulig

Link to comment
Share on other sites

Ville kjøpt separat forsterker, det er kun to ekstra XLR-kabler som trengs og alt er veldig intuitivt. I verste fall fargemerker du det. XLR left out=neongrønn, og XLR-en er også neongrønn osv. Jeg er ikke så bevandret i de rimeligere PA-ampene, dessverre.

Link to comment
Share on other sites

http://www.4sound.no/itempg.aspx?id=726517&artno=302367

Forsterkerserien har en feilrate på 0.73%, og låter kule, faktisk så bra at hifikretser kastet seg over forgjengeren.

men det er jo klart, Behringer er bare dritt. Det er noe alle vet, bortsett fra meg. Jeg har tre stykker av forgjengeren, og de har fungert helt uten problemer i flere år. Men jeg har sikkert bare hatt flaks.

Link to comment
Share on other sites

http://www.4sound.no/itempg.aspx?id=726517&artno=302367

Forsterkerserien har en feilrate på 0.73%, og låter kule, faktisk så bra at hifikretser kastet seg over forgjengeren.

men det er jo klart, Behringer er bare dritt. Det er noe alle vet, bortsett fra meg. Jeg har tre stykker av forgjengeren, og de har fungert helt uten problemer i flere år. Men jeg har sikkert bare hatt flaks.

Takk for tipset, jeg har både gode og dårlige erfaringer med Behringer forsåvidt, men hørt mye bra om low end mikserne demmes.

nå er vi ikke så alt for kresne på lydkvalitet osv heller, så lenge vi får lyd er det mer en bra nok ;)

Hvordan er utgangene på denne forsterkeren da?

høyttalerene er vanlig Jack kabel

Edited by Concker
Link to comment
Share on other sites

Kjøp gjerne Behringer-ampen og en Behringer UB 502 mikser. Ikke bare fordi den er billig, men også fordi den er enkel. Ingen dårlig DSP, usb eller annet digitalt fiksfakseri. Enkel og grei og lav risiko. Ingen fantomspenning, så man kan ikke bruke kondensatormikrofoner, men det burde ikke være nødvendig med den beskrevne bruken.

NB. Har en UB1002 selv, og den funker som bare det. Enkel og grei. Har vært en del på farten i forbindelse med øvinger, uten at det har vært noe problem.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg bor i Arendal, og jeg planlegger å kjøpe en gitar jeg gjerne vil ha profesjonelt setup på kort tid etter jeg mottar den. Er villig til å reise et lite stykke, men leter helst etter noe nærme Arendal. Noen som har noen plasser de anbefaler?
  • Har ikke vært innom her på en god stund. Trodde hele greia var avviklet, men så er det jo ikke - foreløpig i hvertfall🤔
  • Den som ideelt passer, i følge nettbutikken er på RMS-effekt: 250W - Toppeffekt: 350W, så du har nok rett:) Ja det er et relativt lite anlegg, men jeg tror det holder i et kjellerlokale eller øvingsrom. Jeg øver mest med hodetelefoner så jeg trenger å høre det jeg holder på med, i rommet, og det går ikke her jeg bor.
  • Det blir for avansert for meg. Jeg trodde det bare var å plugge i en gitar og spille i vei. Visste ikke om den pickupen. De selger også uten så det var en slik jeg så for meg, men hvis man trenger ekstrautstyr så blir det noe annet. Jeg har en Gibson Les Paul og ønsker meg en svart Fender Stratocaster. Det er alt jeg trenger av El gitarer og jeg liker ikke tanken på å koble på ekstrautstyr. Jeg så også nettopp på manualen og tror jeg trenger å tenke litt på dette, men det blir neppe aktuelt. Utrolig flott sak likevel, i hvert fall når de tester den på Youtube. Jeg er en enkel sjel og vil ha det enkelt. Derfor har jeg mye nesten ubrukt utstyr, eller bare testet for å se at det funker når man får det hjem, som skal ut på Finn når jeg en eller gang får den rette spiriten. Boss BR 800 Muligens en nyinnkjøpt Yamaha MG10 XUF Yamaha PSR-S670 keyboard (veldig lite brukt) Taylor 327e V-Class (så godt som ny) En del pedaler (Kun testet) Muligens forsterkeren til PA anlegget jeg nevnte. (Ny, kun testet) Og en del mer jeg ikke kommer på i farta. Jeg er redd det ville blitt en Roland GR55 GK i tillegg som skulle ut på Finn.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.