Web Analytics
Jump to content

Ny amp


antos
 Share

Recommended Posts

Er på jakt etter en amp med en god vreng for rock, og en god clean lyd. Gitaren jeg spiller på er en Gibson Les Paul Standard. Spiller mye Guns N Roses, Gary Moore etc. Hvilke amper bør jeg sikte meg inn på? Har såvidt prøvd Blackstar HT, men syntes kanskje denne ble litt for mye metal? Er det et alternativ å skaffe meg en god vrengpedal?

Link to comment
Share on other sites

Mitt standardsvar: Peavey Classic 30 :) Fantastisk amp som låter kanon på både clean og vreng. Spiller høyt som faen, men låter også ganske bra på lavt volum! Blackstar-ampene låter bra de, men cleanen på de jeg har prøvd var litt fattig.

Link to comment
Share on other sites

Jeg har i dag en Bogner Alchemist. Clean lyden på denne er jeg veldig godt fornøyd med, men ønsker litt mer futt på vrengkanalen. Jeg liker egentlig veldig godt allsidigheten med denne ampen, og vil ikke bytte den ut. Derfor begynte jeg å lure på om kanskje en god vrengpedal, eller brett kunne være noe?

Edited by antos
Link to comment
Share on other sites

Da ville jeg gått for en vreng av noe slag + en boost til soloting. Multieffekten som du nevner til over her vil farge lydbilde ditt dramatisk i forhold til gode stompbokser.

Little green wonder+Ep Booster hadde kanskje vært noe.

Edited by Æljen
Link to comment
Share on other sites

Jeg har i dag en Bogner Alchemist. Clean lyden på denne er jeg veldig godt fornøyd med, men ønsker litt mer futt på vrengkanalen.

Hvis du er fornøyd med cleanlyden du har, så kan du jo bare kjøpe en pedal som gir deg den vrengen du ønsker. YouTube is you friend :) ...

Eller hvis du vil ha en god, enkel og rimelig røramp, så kjøper du en Peavey Classic 30. Da får du begge deler. Fin clean, skikkelig fjærklang, og rørvreng i bøtter og spann :)

Link to comment
Share on other sites

Jeg har i dag en Bogner Alchemist. Clean lyden på denne er jeg veldig godt fornøyd med, men ønsker litt mer futt på vrengkanalen. Jeg liker egentlig veldig godt allsidigheten med denne ampen, og vil ikke bytte den ut. Derfor begynte jeg å lure på om kanskje en god vrengpedal, eller brett kunne være noe?

Vanskelig å forstå hvorfor du ønsker mer vreng på Alchemisten.

Den jeg hadde, hadde plenty vreng pluss enda mer å gå på.

Link to comment
Share on other sites

Til typisk bluesvreng og klimpring klarer jeg meg lenge med innebygd reverb og moderat vreng på vrengkanalen til min Peavey Classic 50. Oppdager at det jeg eventulet bruker av pedaler hjemme er stort sett Muff´en når jeg virkelig skal guffe på, samt phaser innimellom og wah wah - resten av pedalene er mest til pynt når jeg er hjemme.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Den som ideelt passer, i følge nettbutikken er på RMS-effekt: 250W - Toppeffekt: 350W, så du har nok rett:) Ja det er et relativt lite anlegg, men jeg tror det holder i et kjellerlokale eller øvingsrom. Jeg øver mest med hodetelefoner så jeg trenger å høre det jeg holder på med, i rommet, og det går ikke her jeg bor.
  • Det blir for avansert for meg. Jeg trodde det bare var å plugge i en gitar og spille i vei. Visste ikke om den pickupen. De selger også uten så det var en slik jeg så for meg, men hvis man trenger ekstrautstyr så blir det noe annet. Jeg har en Gibson Les Paul og ønsker meg en svart Fender Stratocaster. Det er alt jeg trenger av El gitarer og jeg liker ikke tanken på å koble på ekstrautstyr. Jeg så også nettopp på manualen og tror jeg trenger å tenke litt på dette, men det blir neppe aktuelt. Utrolig flott sak likevel, i hvert fall når de tester den på Youtube. Jeg er en enkel sjel og vil ha det enkelt. Derfor har jeg mye nesten ubrukt utstyr, eller bare testet for å se at det funker når man får det hjem, som skal ut på Finn når jeg en eller gang får den rette spiriten. Boss BR 800 Muligens en nyinnkjøpt Yamaha MG10 XUF Yamaha PSR-S670 keyboard (veldig lite brukt) Taylor 327e V-Class (så godt som ny) En del pedaler (Kun testet) Muligens forsterkeren til PA anlegget jeg nevnte. (Ny, kun testet) Og en del mer jeg ikke kommer på i farta. Jeg er redd det ville blitt en Roland GR55 GK i tillegg som skulle ut på Finn.
  • Gitarsynthen har nok bare blitt hjemmebrukt, og ser ny ut. Det har seg nå slik at elektronikk "står seg i hjel", altså, det kan slutte å virke selv om det bare har kost seg i esken sin og ikke blitt brukt.  Jeg har ikke testet denne på lenge, og derfor skrev jeg det slik.  Den blir selvsagt testet før jeg evt. forlanger penger for den. Pris? Hva vil du betale? En ny koster 9500, men den er verdt det du vil betale for den. Du trenger en hexpickup på gitaren din for å bruke den, og jeg ønsker å selge dette som en pakke.. Det å montere en GR55 slik at den virker, er et herk og en tålmodighetsprøve. Mitt tips er å kjøpe en gitar som pickupen er ferdig montert på, eller en Fender Roland G5. Den koster 10 000.. Send meg en PM, så sjekker jeg gitar, sustainerfunksjon, pickup, og det hele.  Halv pris er en grei tommelfingerregel på brukt musikkutstyr
  • Vær forsiktig, det er avhengighetsskapende å skifte pickups 😊
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.