Web Analytics
Jump to content

ESP EDWARDS LP CUSTOM E-LP-98LTC Noen erfaringer?


Viddi

Recommended Posts

Jeg hadde en 92 før. Grei gitar, men litt for lett etter min smak, og den føltes litt plastikk-aktig på en måte. Tipper dog 98'n er hakket bedre på de fleste områder. Hvordan den føles til en Gibson Les Paul blir litt vanskelig å svare på da man får disse i et utall varianter fra ned i noen få tusenlapper, til over 100.000 ;)

Link to comment
Share on other sites

Jeg velger å tro at en Gibson Les Paul Custom er en bedre gitar enn en Edwards LPC hvis det er den sammenligningen du er ute etter. Men hvis jeg skal sammenligne Edwardsen min mot LP studioen min, så vinner Edwardsen for min del :-)

Er veldig fornøyd med min Edwards LP, lettspilt og velbalansert. Finish, frets og hardware var tipp topp. Lyd likeså. (LH 200 pickups i min)

Link to comment
Share on other sites

Har en kompis som har en Edwards LP 98-modell i hvit farge...helt vannvittig bra gitar!

Han bruker den live overalt og den har aldri skuffet. En annen ting er selve byggekvaliteten, som er helt uten sidestykke i den prisklassen.

Edwards blir bygget på ESP-fabrikken i Japan...og er det noe ESP kan så er det gitarer :)

Her er et fint review av Edwards John Sykes-modellen:

Skal jeg ha meg en LP en gang så blir det nok en sånn.

Link to comment
Share on other sites

Tja, det er hvertfall en myte. Det er hvertfall ikke funnet noen konkrete bevis på dette da jeg søkte rundt saken. Spurte også Ishibashi, som også sa det var en myte, men han kunne heller ikke gi meg noe konkret svar.

Men det viktigste er at gitaren er bra, og at du føler du får det du betaler for. (Det gjør hvertfall jeg, som har 2 av toppmodellene til Edwards.)

PS. Jeg ville ikke kjøpt noen av de gitarene som er under toppmodellen, det er ganske vesentlig forksjell i mine øyne.

Link to comment
Share on other sites

Jepp. Har en del med helhetsinntrykket å gjøre. Tynn nitrolakk vil for mange (inkl. meg selv) gi ett bedre inntrykk enn tykk polylakk. Åssen potmetrene føles, om tunerne er "tighte" og fungerer bra.

For min egen del er det også bra for helhetsinntrykket at det ikke er noe krom på gitaren. At pickupcovers er upolerte/slitt, at brua ser brukt ut osv. Om det er fake slitasje og gjort på en skikkelig måte, er det også positivt, da det bidrar til at det kjennes ut som at gitaren er "innspilt". Ett godt eksempel er Fenders "closet classic" look.

Kunne aldri slått meg å kjøpt en ny Gibson LP Standard f.eks.

Edited by Hallstein
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
  • Via dette så endte jeg istedenfor opp med dette.   
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.