Web Analytics
Jump to content

kÖöK


Jørn Erik

Recommended Posts

Jeg og en gitarist til jobber i et duo-prosjekt som vi kaller kÖöK. Vi ga ut en plate på britiske FmR-records i juni i år.

Og; i januar kommer det en live-plate fra en konsert vi gjorde i på platebutikken Klangarten i Leipzig på releaseturnéen vår i år.

Og, som om ikke det er nok skal vi i studio med noise/metall/whatever-gitarist Håvard Skaset (fra bl.a Moe, Sult, Camille Norment) som produsent på nyåret, og vi gleder oss.

Dette er musikk som holder til ute i stratosfæren. Som min far sier, "fin CD, men det går itj an å hør på det derre der..." Han om det, og sikkert flere!

Vi digger det! Vi har jobbet i årevis med å strekke ut og tøye mulighetene for hva man kan få av lyder ut av en gitar. Vi spiller på vanlig stasj med en god mengde effektpedaler, og prøver å gjøre maksimalt ut av de. I tillegg hender det at vi preparerer gitarene, med diverse greier, gaffa, skruer, magneter, verktøy og annet rask.

Hyggelig om noen av dere tar dere en lytt! (videoer satt sammen av Stian Larsen)

De offisielle videoene ;-)

Og hele plata her:

Spotify-link her Kook – Stian Larsen/Jørn Erik Ahlsen

Kan også kjøpes på iTunes om man skulle like noe av det.https://itunes.apple.com/no/album/stian-larsen-j-rn-erik-ahlsen/id535775215?l=nb

Finnes også i fysisk format, men selges bare på platesjappa Stein og Jord i Oslo (anbefales å ta turen dit! Der finner du surfgitar fra Tyrkia og metal fra Gambia for å nevne noe..)

Her er et klipp fra Moe:

Jepp!

Jørn Erik

post-9031-0-46981700-1355431312_thumb.jp

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
  • Via dette så endte jeg istedenfor opp med dette.   
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.