Web Analytics
Jump to content

NAD! Vox AC30C2


space

Recommended Posts

Har akkurat vært å hentet en Vox ac30c2 fra en hyggelig kar her på forumet.

Nå får jeg ikke testet den før på øvinga i kveld, men satser på at den fungerer som den skal. Så ut som ny!

Blir spennende å høre hvordan de forskjellige gitarene mine låter gjennom den :)

En liten oppdatering fra min Marshall Valvestate 8240 (40W 2x12") fra 90-tallet. (Selv om den også låter kuler og krutt på det den er god på!)

Link to comment
Share on other sites

Hoho!

Fått spilt 3 timer på den nå. Den låter jo rett og slett utrolig bra når en fininstiller både amp og gitar.

post-9639-0-67384700-1355354109_thumb.jp

Nå spilte jeg HØYT, og da testet jeg kanalvolum på max, og master volum på kanskje 3 eller 4.

Med pickupvelgeren i midtposisjon, litt over halvveis på kanalvolumen på "clean kanalen", max reverb og svak vibrato var det helt magisk lyd :)

Link to comment
Share on other sites

Kan jo kanskje prøve med en cleanboost i stedet? Synes jeg får alt for mye mellomtone på Orange-ampen min i kombinasjon med en tubescreamer, men med en booster ( EHX LPB-1 i mitt tilfelle) så blir resultatet mye bedre i mine ører.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
  • Via dette så endte jeg istedenfor opp med dette.   
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.