Web Analytics
Jump to content

Noise cancelling headsett


EirikA

Recommended Posts

Hei, tenkte jeg skulle høre med dere om dere har noen erfaring med noise canceliling headsett. Jobber for tiden i asia og reiser da 1 gang i måneden. Derfor må jeg få meg et noise cancelling headsett.

( litt usikker om det er rett plass å poste, feel free to move it ;))

Alle på jobbe har i utgangspunktet kjøpt bose sitt headsett. Og disse er jo klart best på noise cancelling slik jeg forstår det.

Men siden jeg første skal dra med meg 1 headsett ned , tenker jeg at jeg skal bruke headsettet mot laptopen på kveldstid den måneden når jeg er på jobb.

Har derfor litt fokus på at det skal være ok å bruke og med grei lyd.

Synes alltid at de større headsettene som ligger rundt øre istedenfor over er mye bedre.

I utgangspunktet så har jeg en liten knapp på sennheiser sitt Sennheiser MM500-X foreløpigt. Da dette er trådløs med bluetooth tilkobling.

Negativt med dette er fast batteri pakke, + mulig latency vis jeg skal spille eller noe med headsettet. (mulig jeg kjøper meg liten forsterker+ gitar).

Disse er oppe til vurdering så langt:

http://www.prisjakt.no/product.php?p=435259

http://www.prisjakt.no/product.php?p=498405

http://www.prisjakt.no/product.php?p=1193548

Beats har jeg bare lyst å prøve men har hørt mye negativt om den noise cancelling messig.

Noen forslag og innspill? Har et sennheiser RS170 som jeg er kjempe fornøyd med, skulle gjerne hatt noe tilsvarende bare med mulighetfor å koble mot mobilen og ha noise cancelling.

Link to comment
Share on other sites

Dr dre ville jeg ikke kjøpt.. her betaler du nok mye for at det står beats på dem..

Bose har jeg ikke noe spesielt kjennskap til utenom bil, hvor jeg da kasta ut hele driten og monterte eget.

Sennheiser derimot har jeg veldig god erfaring med, og har inntrykk av at egentlig alt dem har er skikkelig kvalitet, både når det kommer til mikrofoner og headsett.

Nå har jeg hatt 2 headsett fra Sennheiser, Pc 350 og Pc 360 og er superfornøyd med begge 2, selv om dette er laget for spill hovedsaklig så er det knallbra lyd til musikk også.. riktignok gjennom en forsterker da lydkortet i pcen ikke har noe særlig effekt og guffe på med.

Link to comment
Share on other sites

Jeg har Bose sine, den nyeste og de er aldeles rå på å fjerne støy. De koster vel 3k, og for å være ærlig, så låter de ikke som 3k.

Likevel har de vel vunnet absolutt alt av tester, men med en anmerkning om at man har hørt bedre lyd, men ikke så god ddemping.

Liker at det er utsikftbar ledning, det er bare å handle ny hvis den andre ryker, og at de funker i 35 timer på ett 3aaa-batteri.

Ha sett test i det siste der disse får god omtale, AKG K 495 NC. Tror det var fra Dinside.no Har ikke testet selv. For meg er det viktigst at noise cancelling er bra, så jeg angrer ikke. Dessuten er de ganske små og lette, og er behagelige å ha på.

Jeg tror dette har noe med sakens natur å gjøre. Man kan ikke lage knall demping, lystig, dynamisk og festlig lyd i samme pakke. Det blir litt sånn som vinterdekk, jo stillere dekk, jo dårligere grep.

Link to comment
Share on other sites

Ja uten å ha prøvt bose headsettet må jeg si jeg syns det virket tynt og skrøpelig. Har godt erfaring ifra mitt andre trådløseheadsett så heller veldig mot det. Men sliter med å finne rett batteripakke. Må ha 2 tror jeg vis jeg skal ha batteri nok til hele flyturen.

Link to comment
Share on other sites

Jeg har et QC15- sett, og det er IKKE tynt og skrøpelig. Settet oser av kvalitet, men det er klart at det ikke er bygget som en panservogn. Det er vanskelig å lage noe som virker supersolid og samtidig er lett og behagelig å ha på. Batteriet varer som sagt i 35 timer, og et ekstra batteri eller to er det god plass til i vesken. Dessuten får du kjøpt nye batterier over alt, så det er faktisk ikke noe problem. Genialt å slippe styret med "batteripakker" og opplading. Oppladbare batterier er flotte saker, men min erfaring er at det er masse stress med det å sørge for at batteriene er oppladet når du trenger dem. Selvutladingen på vanlige oppladbare batterier er så høy at det er et problem.

Link to comment
Share on other sites

Bose har to forskjellige. QC 15 er det som ligger rundt øra. Jeg har dette selv, og er svært fornøyd. Lydmessig er de ikke på nivå med andre headset i denne prisklassen, men komfortmessig er de suverene. Det er en fantastisk følelse å skru av bakgrunnsstøyen når du sitter på fly og tog.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.