Web Analytics
Jump to content

Er i markedet for en tele, kom med tips og tanker.


Flyndre

Recommended Posts

Har endelig fått solgt den ene straten min, så nå når jeg har kommet meg ned i et passelig antall gitarer er det vel på høy tid å kjøpe seg en ny.

Har lenge satt på gjerdet og vurdert å kjøpe meg en tele, men er litt usikker på hva jeg skal gå for. Tradisjonell som jeg er har jeg hovedsaklig sett på fender, men kom gjerne med forslag til andre merker også. Vet f.eks at mange er glad i G&L, uten at jeg kjenner så veldig godt til disse.

Jeg har muligheten til å ta gitaren med meg fra USA, hvis det er relevant.

Ellers har jeg noen preferanser:

-Ønsker gripebrett i rosentre

-2 stk single coils med en litt "moderne" sound.

-Brukt eller ny, går fint begge deler, men maks to år gammel.

-Maks 8000kr

Skulle det være noe ellers er det bare å fyre løs! Beklager eventuelle typos, sitter på en liten mobiltelefon og knoter.

Kjør debatt!:)

Link to comment
Share on other sites

Har registrert at det er mange som er euforisk over bajaen ja, og hadde sannsynligvis slått til for lengst om den fantes med rosewood. Har foreløpig ikke klart å bli helt venn med gitarer med gripebrett i lønn, men kanskje jeg skulle gitt den et forsøk i en sjappe og sett litt. Litt tjukkere hals på den, er det ikke?

Link to comment
Share on other sites

Har registrert at det er mange som er euforisk over bajaen ja, og hadde sannsynligvis slått til for lengst om den fantes med rosewood. Har foreløpig ikke klart å bli helt venn med gitarer med gripebrett i lønn, men kanskje jeg skulle gitt den et forsøk i en sjappe og sett litt. Litt tjukkere hals på den, er det ikke?

Hvis du allikevel går til sjappa, så ville jeg benyttet anledningen til å se på en Blade Delta samtidig. Jeg ville valgt den fremfor Bajaen. I tillegg trur jeg det er et par lapper billigere...

Link to comment
Share on other sites

Bajaen er mye gitar for penga, det er klart.

Men gode alternativer utover G&L, er Dusenberg Diego, og Blade Delta. Begge de sistnevnte får du med RW. Bladen er også rå med sitt VSC-system.

:)

Jeg er alltid glad i gode dealer, så det er klart bajaen frister.

Vurderte en Duesenberg som lå på finn, virket som en god gitar, men selgeren skulle ha 7500,- mener jeg det var. Det synes jeg var litt i meste laget.

Har ellers snust litt på American Deluxe fra statene, ser ut som de ligger på ca $1300 der borte. Noen som har erfaringer med N3 pickupene? Men så er det jo dette med toll og moms igjen. For mye å velge i for en stakkars forbruker.

Edited by Flyndre
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
  • Via dette så endte jeg istedenfor opp med dette.   
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.