Web Analytics
Jump to content

EP: Pigeon Lake I: Mindrape


Christopher S

Recommended Posts

Hei,

da har vi endelig gjort ferdig EP'en vår, og har etter en særdeles vellykket release gig på lørdag bestemt oss for å slenge den ut på SoundCloud.

Håper dere her i forumet kan gjøre oss tjenesten å gi oss litt konstruktiv feedback, uavhengig av om du liker musikken eller ikke. Vi er da tross alt musikere, er vi ikke? Det skader dog ikke å si ifra om du synes det er fett, det varmer å høre slikt. :)

Sporene er oppdatert etter feedback, dvs feitere trommere og lavere gitarer. Det generelle lydbilde er, i mine ører, bedre nu.

Intro

Unnamed

D-Day

I'm Pulsive

Hunter (Cover)

Wifebeater

Sacred (feat. Einar Grønbekk)

Som sagt, setter voldsomt pris på om dere tar dere tida til å høre igjennom hele EP'en, og gir oss noen ord på hva dere synes.

Er selvsagt tjeneste skyldig de som tar seg tiden.

Tusen takk, og kos dere - det har vi gjort! :)

Edited by Christopher S
Link to comment
Share on other sites

Tusen hjertlig! Kult å høre. Tør jeg spørre hva du evnt ville trukket frem positivt og/eller negativt?

Er bare å høra igjennom flere ganger, så får du med tekstene veit du - hehe!

Skal høre gjennom en gang til i helga og se om jeg finner noe jeg kan gi (konstruktiv) kritikk på. :)

Link to comment
Share on other sites

Skru ned volumet på gitarene. De er altfor høye i forhold til trommene. Og hvor er bassgitaren? Kjenner den ikke / hører den omtrent ikke før mot slutten der...hvis det var en bass gitar da :P

Bortsett så var det fett, minte meg litt om Entombed....gitarlyden altså og måten riffene gikk på. Vokalen var også drit fet. Growling og clean hørtes bra ut.

Edited by tomandre81
Link to comment
Share on other sites

Skru ned volumet på gitarene. De er altfor høye i forhold til trommene. Og hvor er bassgitaren? Kjenner den ikke / hører den omtrent ikke før mot slutten der...hvis det var en bass gitar da :P

Bortsett så var det fett, minte meg litt om Entombed....gitarlyden altså og måten riffene gikk på. Vokalen var også drit fet. Growling og clean hørtes bra ut.

Virker som om du bare hørte på en av låtene, hehe.

Ettersom gitarene tydeligvis er for høye, drukner jo selvsagt bassen litt - men den er der. En perfekt plassert bassgitar (i mine øyne), er en bass du nødvendigvis ikke hører, men som du umiddelbart legger merke til om forsvinner.

Link to comment
Share on other sites

Fra 031 til 035 er det en stygg dissonans i bassområdet.

Dissonans er barskt det, men i dette tilfellet lurer jeg litt på om det ikke var meningen. Da er det litt mindre barskt.

Det er mulig jeg avslører meg selv, og at det skal være slik uten at jeg skjønner det er kult, men for meg var det skikkelig forstyrrende. Klarte ikke helt å plassere hva det var som "skar ut", men det var lite sjarmerende. Start- tonen er jo i og for seg grei, men det ender opp "ingen steder".

Tett og fint spilt, det er veldig bra. For lite definert bass. Hvor har dere gjemt alle anslagene på strengene til bassen? Likte del to mye bedre enn del en, men det er jo smak og behag.

Link to comment
Share on other sites

Angående bass så er det veldig mye forskjellige meninger der ute hvordan den bør høres. Personlig så synes jeg det er fett å bare kjenne den når gitarene og trommene spiller. Å høre sånn klimpring og klanging i bass strengene mens man prøver å nyte gitar riffene er bare irriterende. Iron Maiden er flinke til å irritere meg der :P

Men hvis kun trommene og bassen spiller så er det fett å høre bassen tydelig. Det går an å få til slik hvis man mixer bra nok.

Edited by tomandre81
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.