Web Analytics
Jump to content

The tigers are out of the cage, the Stones are rolling again!


Audun

Recommended Posts

Tenk om Jeff Beck hadde vært i Stones i stedet for Wood... Keef & Beck. B)

Jeg kunne faktisk ikke vært mer uenig. Beck har sin greie, og er til tider brilliant på det, men jeg synes opptaket her viser at det blir total-kræsj ifht. hva Stones er. Hør på soloene til både Wood og Keef. Det høres mye mer naturlig ut enn den halvsure tremolo herpinga til Beck.

By the way var det en gjestegitarist til. Ingen ringere enn Mick Taylor på den smått episke Midnight Rambler:

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Keef er så kul at jeg trur jeg dauer! Hadde vært skikkelig tøft å være der!

Det som er meget kult, er at siden 2007 har Keef tilsynelatende lagt av seg mye av poseringen i stedet for å spille, og det virker også som om han er mer edru og fokusert på det han skal gjøre. I 2007 spilte han knapt gitar på de låtene han sang på. I går både spilte han og sang, etter det jeg har sett av videoklipp, og det gleder i hvert fall mitt hjerte. Keef er cool no matter what, men han er definitivt aller coolest når han spiller med baller, i tillegg til å se cool ut.

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

THOR! Du har sammenlignet lett tragiske Jack White med Mick Jagger i en annen tråd. Jeg kan være enig i at sangprestasjonene til en viss grad kan sammenlignes i noen få tilfeller, men det er dog ingen tvil om at MJ som frontmann, er legendarisk, og jeg gidder ikke høre navnene Mick Jagger og Jack White i samme setning flere ganger.... :D

Link to comment
Share on other sites

Av en eller annen grunn (antar alderen), virker det mer som om han har store problemer med samtlige ledd i hele kroppen, enn noe annet. Har aldri sett så mange bevegelser og så mye (awkward) energi produsere så lite sonisk energi. Håper VIRKELIG de har mer trøkk in real life enn det disse videoene gjengir.

Link to comment
Share on other sites

Av en eller annen grunn (antar alderen), virker det mer som om han har store problemer med samtlige ledd i hele kroppen, enn noe annet. Har aldri sett så mange bevegelser og så mye (awkward) energi produsere så lite sonisk energi. Håper VIRKELIG de har mer trøkk in real life enn det disse videoene gjengir.

Regner med du digger metal, og metal only, og ikke har særlig begrep om hva som foregår, og har foregått ellers i pop/rock- verdenen.... :lol:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
  • Via dette så endte jeg istedenfor opp med dette.   
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.