Web Analytics
Jump to content

Modellerings amp


EirikA

Recommended Posts

Hei

Har idag en valveking med HD500 pedal. Er fornøyd med denne riggen, men kunne tenkt meg 1 til, for å ha på kontoret.

Tenkte da jeg skulle ha en noe enklere oppsett. Så for meg en modellerings amp.

Har sett på Line6 sin DT25 og syns denne så helt perfekt ut.Men kunne veldig godt tenkt meg headsett utgang. Noe jeg ikke finner i speccen på DT'en..

Vet dere om det fins en tilsvarende amp med headsett utgang? eventuelt kan jeg kjøre på med en ny HD pedal, men hadde vært greiere med kun forsterker...

Link to comment
Share on other sites

Jeg har en VOX VT80+, den tar ikke mer plass i stua enn at mor godtar den. Har både AUX in og headset ut og alt du kan drømme om å gå deg vill i av modelling av forsterkere og effekter. Men den funker også enkelt som en trad-forsterker der du velger grunnleggende amp-modell og justerer med gain, tone, volum og eventuelle effekter manuelt med knapper og ratt:

http://www.voxamps.com/us/valvetronixplus/vtplus/

Den minste 20-watteren glir nok greit under kontorpulten, den største, 120-watteren, har nok lyd til en del gigs. headset ut simulerer amp så det er neppe forskjell på dem med headsets.

Denne er ganske mye fetere, selv om den er kompakt i det ytre, men jeg vet ikke om du får den i Norge ennå:

http://www.voxamps.com/us/valvetronixpro/vtx150/

Link to comment
Share on other sites

Tenkte da jeg skulle ha en noe enklere oppsett. Så for meg en modellerings amp.

Vet dere om det fins en tilsvarende amp med headsett utgang? eventuelt kan jeg kjøre på med en ny HD pedal, men hadde vært greiere med kun forsterker...

THR10'en som er foreslått burde være perfekt til ditt bruk. Den har phones-ut og er meget enkel å stille lyd på. Den har også aux-inn så du kan putte på en mp3-spiller å bruke den som stereoanlegg. Det innebygde lydkortet gjør pc-høyttalere overflødige.

En kompis av meg prøvde min og tregte skikkelig på at han nettopp hadde kjøpt seg en Mustang III. Han fant tilfeldigvis en kar på Finn.no som ville bytte den mot en Yamaha, så nå får jeg tekstmeldinger om vannblemmer og lakenskrekk :D

Han har fått samme problem som meg.....må plukke opp gitaren bare jeg ser på den lille brødristeren.

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

+2 Mustangen er en helt perfekt amp og leke seg på.

samt den låter knall bra selv ved VELDIG lave volumer..

+3 ;)

Det er jo på lave volumer jeg har fått testet denne foreløpig. Og der låter´n bra!

Har så vidt dratt på litt da jeg hadde den med med meg på hytta, men jeg skremte jo vannet av folk med hytter langt oppe i fjella ;)

Han ble litt chrispy som jeg har skrevet tidligere, men jeg tror høyttalerene må ha litt sikkelig juling før de spiller riktig ;)

EDIT: Jeg har Mustang IV -> Faen den spiller høyt! Vondt i øra osv...... Men jeg håper høyttalerene spiller seg bedre til på høyt volum med tiden.

Edited by Hank Annicke Noe
Link to comment
Share on other sites

Ville styrt unna Mustang I. Var fornøyd en liten stund, men så fant jeg etterhvert ut at det ikke var mulig å hente ut nok flesk med den lille høyttaleren.

Derfor du får den i større størrelser :D

Mustang 1 blir jo en slags mini bedroom amp, mens 4 og 5 kan fungere bra på en gigg.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.