Web Analytics
Jump to content

Custom gitarpedaler


doph

Recommended Posts

Hei!

Jeg lurte på om det finnes noen pedalbyggere som tar imot bestillinger, slik at jeg kan få bygget en etter mine spesifikasjoner?

Jeg er klar over at det sikkert ikke er så vanskelig å lage en selv, men det vil jeg ikke :-)

Link to comment
Share on other sites

Er nok ikke noe i veien for å få laget til en "egen" overdrive da de aller fleste pedalene er ganske enkle både og bygge og modifisere.

problemet blir å treffe den lyden akkurat DU vil ha, noe jeg tror kan bli litt håpløst om man må sende en pedal med post fram og tilbake for å prøve bytte ut div dioder og ic`r før man kommer fram til det du vil ha.

Med mindre du vet akkurat hva du vil ha, (eks 2 overdrives i en pedal osv)

Men det å lage en "custom" pedal i seg selv er det nok flere som kan gjøre for deg, men som jeg sa over så er det om du er ute etter en spesifikt lyd eller bare skal ha en OD som er "din" hvor det eks er en bryter med 3 ekstra dioder i kretsen for å få en litt annen lyd i eks en tubescreamer pedal.

Link to comment
Share on other sites

Med mindre du selv vet hva du ønsker deg, så vil ingen gjøre en god nok jobb for deg.

Har du noen spesielle krav og ønsker, så er det nok mange som kan hjelpe deg her på forumet.

Dersom du bare vil ha en overdrive til ok pris, lodda av en privatperson og pyntet på etter ønske, så er det mange her på forumet som kan lodde og er veldig flinke til å designe bokser estetisk. Bare å slenge ut en tråd på DIY-forumet, så tror jeg du får napp ganske kjapt :)

Dersom jeg får tid i julen, så skal jeg sette i gang et lite designprosjekt på pedalfronten. Send meg gjerne en PM med tips til ting som du syns andre pedaler mangler, så skal jeg se om det kan være aktuelt.

Edited by Troll
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
  • Via dette så endte jeg istedenfor opp med dette.   
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.