Web Analytics
Jump to content

Hvor kjøpes 3M Dual Lock?


Recommended Posts

Har noe sånt på jobb, vet ikke om det er 3M sin eller ikke, helt forjævlig så det sitter iallefall, bruk for all del ikke noe mer enn små biter til å feste.

Jeg brukte små biter til å feste Timelinen min til brettet, den må du bruke skrujern og pirke mellom bitene for å få de til å slippe taket, temmelig drøye greier.. :)

Link to comment
Share on other sites

Nei. Det er borrelås. Sitter som fanden... :P

Naah...

Har prøvd med vanlig borrelås, og FuelTank'en min sitter ikke godt under brettet - skal ikke mye til før strømforsyninga ikke sitter fast lengre!

Derfor jeg har lest/hørt/sett at Dual Lock (eller tilsvarende) er ei god løsning. Tror fortsatt det blir Clas i morra :)

Link to comment
Share on other sites

Ikke når ting er tungt og skal festes på undersiden av noe ;) Har forresten opplevd flere ganger at wahen min har løsna under transport, burde sikre den med noe ekstra greier trur jeg!

Ok. Fikk ikke med meg at det skulle på undersida. Strips :P

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.