Web Analytics
Jump to content

Mayones gitarer/Gdansk


REBELLO

Recommended Posts

Drar til Gdansk i jula hvor Mayones har fabrikken sin såvidt jeg forstår.

Har sett såvidt att disse gitarene har vært nevnt i veldig positiv forstand her for en tid tilbake.

Lurer derfor på om noen har noen tips generelt eller om hvor jeg best kan få prøvd disse gitarene i Gdansk, på fabrikken?

Og er det mulig å gjøre noe kupp prismessig der nede?

Ellers håper jeg å finne en vintage guitar butikk, gjerne med øst europeiske gitarer.

Link to comment
Share on other sites

En kompis var og besøkte fabrikken for et par år siden, og han ble utrolig godt tatt imot, fikk prøve masse forskjellige modeller og gitarer og fikk gratis Mayones t-skjorter og merch :) fordi de husket ham da vi bestilte to custom Regiuser sammen et par måneder etter fikk vi noen veeldig greie rabatter også! (typ 20% off)

Mener også at han sa at de solgte gitarer direkte der nede på fabrikken, og jeg tror at du kan gjøre et kupp hvis du ikke trenger en custombestilt gitar :) det KAN dog hende at de har forandret siden da fordi de er blitt litt større og mer kjente, men de er utrolig greie folk er ihvertfall min erfaring, så du får vel bare dra og sjekke, hvis du uansett skal ned dit, hehe. Gitarene er forsåvidt helt fantastiske, jeg elsker Regiusen min!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.