Web Analytics
Jump to content

ALERT!


Byljer

Recommended Posts

For dere som bor i Trondheimsområdet! 4Sound Tre '45 Musikk har hatt "salgsaften", og fra den er det en del godbiter til overs. Bl.a. en Gibson Les Paul Standard til halv pris, altså kr. 7000,-!!!!!!!!!!!!!! En LP Traditional Goldtop går for i overkant av kr. 9000,-, samt at de har en del gitar/ bassforsterkere til sterkt reduserte priser. For ordens skyld, jeg jobber ikke for butikken ;) Synes bare at tilbudene var sykt bra!

Link to comment
Share on other sites

Hmm... Også jeg som landet med fly på Værnes i formiddag... Hmm. Snart jul, tviler på at jeg får lov av inspektøren. :)

(Bare for nysgjerrighetens skyld, hva slags farge har denne billige LPen?)

Svart....eller Ebony som det heter så fint på fagspråket :D Det er en såkalt "2008" med de oppgraderingene som Gibson foretok da.

Link to comment
Share on other sites

Svart ja. Hadde det vært noe annet hadde jeg nesten måtte søkt om et "lån" fra sparekontoen.

Får se om jeg avlegger sjappa et besøk i morgen. Er i beite etter en billig, men cool Fender-bass. Om de tilfeldigvis har noe slikt i for eksempel Squier Classic Vibe/Vintage Modified-gata...., ja da kan det hende det blir mer bagasje på oss på vei hjem på søndag.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.