Web Analytics
Jump to content

Alternativ til les paul


Disasterpiece

Recommended Posts

Lurer på om dere har forslag til andre les paul liknende gitarer.Alså gitar med fast bro, limt hals og bra lyd. grunnen til dette er att ''alle'' iallefall mange har gibson les paul, og det hadde vært morsomt med en annerlaedes gitar. Har selv prøvd Paul Reed Smith McCarty standard.. jeg synes den er [sensur] så rå. Passer meg helt perfekt med de fysiske målene, og ikke minst lyden!! 8)

Link to comment
Share on other sites

 • Replies 35
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Har aldri skjønt hype'en rundt Les Paul. Klassisk design for dem som liker det, men hva så? Kvalitetsmessig er ingen Gibson verdt mer enn halvparten av hva den selges for - ofte enda mindre.

Har du lyst på SKIKKELIG gitar med limt hals (á la Gibson, PRS, etc.), og har nok penger, ta en kikk her:

www.driskillguitars.com

www.abyssguitars.com

Link to comment
Share on other sites

Noen som har skjekka ut LP kopien på GodLyd her a, det er digge gitarer det :P Nik hube Orca:

large.jpg

Ellers er jo PRS noe, men med en gang du kjøper Mesa er du ute i den Amerikanske versjonen av den Europeiske Les Paul/Marshall feberen :P

Link to comment
Share on other sites

Å si at Suhr er verdens beste er å ta hardt i, for det finnes folk som legger enda mer arbeid i enda flottere gitarer. Men Suhr er absolutt dritbra gitarer, spes fordi du kan få nesten hva du vil.

Men jeg veit om folk som har kjøpt Suhr, og gjort alt mulig med den uten å bli fornøyd.

Men, jeg kommer nok til å få meg en en gang jeg og, men først på investeringslista står CAE OD-100 :P

Link to comment
Share on other sites

Er det bare jeg som syns det er enormt tullete å dra inn Suhrnår fyren spør etter et alternativ til Les Paul? jiiiz

Som nevnt er PRS et bra alternativ, og vil du noe enda mer moderne, kan du kanskje sjekke ut Dean sin Hardtail serie.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Kina-gitarer har jo økt betraktelig på kvaliteten sist årene, og det skyldes nok produksjonsteknologi som er blitt mer presis og produserer høyre kvantum til billig pris. I tillegg til veldig billig arbeidskraft. Men når man nærmer seg 10k, så er det en del "trygge" alternativer der ute fra Martin, Furch, Taylor 110, Cort, Ibanez etc som jeg ville vurdert fremfor Morgan og HB. 
  • Du kommer mer enn langt nok med 15W rørforsterker og et 1x12 kabilett.  Blir det for lite, kan du selge kabinettet og kjøpe et 2x12 istedenfor - du fyller rommet noe bedre da   Jeg har ikke prøvd PRS'en men den får mye gode tilbakemeldinger, og skal være en meget allsidig amp. Må hvertfall ikke la deg lure av styrken på forsterkeren! Har en 15W røramp som lett holder tritt med min Marshall JVM på 50W volummessig, og spesielt i 25 kvm, som ikke er så veldig stort rom. Du blir nok ikke skfufet Ellers har Marshall DSL20 og ENGL Fireball 25 fått mye bra tilbakemeldinger, så du har mye å velge blant hvis du vurderer alternativer. 
  • Dette kan jeg ikke, så ønsker ikke å uttale meg på pris. Men har inntrykk av at mange er villig til å betale "ekstra" for gamle og vellbrukte Gibson-gitarer, så tror nok man bør forvente mer enn hva en nyere i god stand koster. Alltid noen som er interessert i sånt. 
  • Hei.En nyere brukt standard i god stand går for ti-tolv tusen.Så kan man begynne å trekke fra for båndslitasje,reparert halsbrudd,finish, osv.Det er heller ingen fordel at originale deler er byttet ut.Så det spørs  hvordan den er å spille på,(halsprofil,setup,lyd...) dvs. om kjøperen liker den,og er villig til å betale det du forlanger.Og som alltid i en annonse:Bilder,bilder,bilder.. (En brukt Special går for 6-7 tusen og dette er veldig gode gitarer,de er bare ikke så forseggjort som Standard med blank lakk,binding,inlays osv.) Skal kjøperen ha en SG,velger han/hun en gitar i god stand eller en som er modifisert og med reparert halsbrudd?Hmmm.... Tror ikke du får mer enn 5.000,men du kan jo prøve med 7. Lykke til 🙂
  • Hei Noen erfaringer her? Postivt? Negativt? Er kabinettet stort nok for et 25kvm øvingslokale? Spiller stort sett rock, metal og mye forskjellig mellom. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.