Web Analytics
Jump to content

Rare effekter!?


øglemjælk

Recommended Posts

Ey jeg har hatt alltid sansen for litt "utenom det vanlige" effektpedaler som lager merkelige lyder etc. Som foreks oscilation og ptichshifting åssånt. Earthquaker devices sine pedaler synes jeg ser veldig spennende ut, skal definitivt kjøpe meg Organizer og rainbow machine når jeg blir rik.

Det jeg lurer på er om dere har noen "rare" effekter å anbefale? Særlig en arpeggiator er jeg ute etter! Finnes det i det hele tatt en egen box for en slik effekt? Jeg vet at det finnes noe som kan minne om det i slike multieffekt bokser men det er jeg ikke interessert i.

Jeg tenker ikke på Chorus og Flanger type pedaler bare så det er sagt.. :)

Link to comment
Share on other sites

Se om du kan finne Mats Nermark sin Hall-E crawl fra NAMM eller hans bilder derifra. Han pleier å surre nedi der å sjekke ut de mest absurde pedalmakerne og der er det mye rart ass. Får ZVex til å fremstå som ganske kommers.... men ikke for det jeg er enig med Henning, ZVex har mye rart de også.

Link to comment
Share on other sites

"Death by audio" har vel en del sære pedaler. "Supersonic fuzz-gun" og "soundwave breakdown" for å nevne to. Ellers så hadde vel Digitech en pedal som hette "gonkulator"(?) Vet ikke om den lages lengre...

On a budget kan vel Boss sin FZ 5 ydmykt nevnes. Octafuzz moden på den med gain på fullt, gjerne foran en muff kan bli ganske drøy om jeg ikke husker helt feil.

Edited by Erkny
Link to comment
Share on other sites

Jeg har en spennende fuzz på gang, en Trombetta Bone Machine. Gjør alt fra straight od/fuzz, til full trompet/trombonelyd:

Lang ventetid, men tror den blir verdt det. :)

Det passer i hvert fall inn i kategorien "sære effekter" om man vil at gittarn skal høres ut som en trompet...

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Digitech har jo den der Istomp pedalen der men kan laste ned alskens pedaler via en app på Ipad eller Iphone. Der ligger i allefall Gonkulatoren samt noe annet octav ting. Appen er gratis å laste ned btw, men pedalen koster 1500 om jeg husker rett. Pris pr nedlastet pedal ligger mellom 7 og 70 kroner.

Edited by Erkny
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.