Web Analytics
Jump to content

Known Criminal søker bandmedlemmer


potamotrygon

Recommended Posts

Known Criminal er et ganske nytt Skiensband som er på jakt etter flere medlemmer. Vi ser først og fremst etter en vokalist og en bassist, men trenger også en til på gitar etter hvert.

Vi spiller en blanding av rock, metall og screamo. Du trenger ikke være verdensmester for å bli med, det viktigste for oss er å ha det moro. Gitaristen har spilt i ca. 4 år, men trommisen er ganske ny på trommer så nivået på det vi spiller ligger ikke på de vanskeligste sangene enda...

Gitaristen har en ganske "old-school" spillestil som gun's and roses, iron maiden og ozzy osbourne, mens trommisen er mer glad i nye band med mer heavy toner som for eksempel black veil brides og motenless in white.

i satser på å skrive egne sanger selv etter hvert, men for øyeblikket jobber vi med cover for å bli samspilte og bli kjente med hverandres spillestil.

Vi er 16 og 18 år gamle men alder er ikke så viktig så lenge du er bestemt for å øve mye og ha det gøy.

Vi øver en gang i uka, hvis du er interessert i å se en video fra forrige øving ta en kikk på linken under.

Vi tar veldig gjerne mot konstrutiv kritikk så selv om du ikke ønsker å bli med i bandet, ville vi satt pris på om du kunne sagt hva du liker ikke liker med de riffene vi jobbet frem.

For spørsmål send en mail til potamotrygon@live.no så svarer vi så fort som mulig

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...
 • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
  • Via dette så endte jeg istedenfor opp med dette.   
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.