Web Analytics
Jump to content

Endelig: Norsk agentur for G&L


toralfsan
 Share

Recommended Posts

Endelig får G&L igjen norsk importør. Det er ID Musikk i Kristiansand som nå har fått agenturet på G&L, som stadig flere her i landet har fått anledning til å stifte bekjentskap med:

http://www.idmusikk.no/index.php?main_page=index&cPath=1_11&filter_id=221

Det beste ser ut til å være at prisene er til å leve med, de er faktisk ganske gode sammenlignet med hva det koster å hente G&L hjem fra Europa eller USA. Håper de bygger opp god kompetanse på disse gitarene.

NB! Jeg har ingen forbindelser med ID Musikk på noen måte, jeg har ikke en gang besøkt dem eller handlet hos dem noen gang, jeg er bare en lykkelig eier av en US G&L og unner flere å kunne prøve disse gitarene og bassene.

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

nei de prisene der skremmer vel ingen ville jeg tro... de dyreste er jo langt under det jeg betalte for min Am vintage Tele her i norge.

De ser ut til å være på amerikansk listepris eller billigere hvis du tar frakt og moms i betraktning. Min ASAT hadde ca 1550 USD listepris, men gikk for 1150 USD pluss frakt og moms. Men den var custom-bestilt, uten at det koster så mye mer, det tar bare mer tid.

Den går utenpå Am Std Tele både i lyd og spillbarhet.

Edited by toralfsan
Link to comment
Share on other sites

De ser ut til å være på amerikansk listepris eller billigere hvis du tar frakt og moms i betraktning. Min ASAT hadde ca 1550 USD listepris, men gikk for 1150 USD pluss frakt og moms. Men den var custom-bestilt, uten at det koster så mye mer, det tar bare mer tid.

Den går utenpå Am Std Tele både i lyd og spillbarhet.

Ja det vil jeg tro...hvordan er de i forhold til Am Vintage serien da??
Link to comment
Share on other sites

Det der er Leos originale videreføring av Strat. 12" halsradius og medium jumbo frets er som på min ASAT (Tele) og uhyre lettspilt med PLEK-et hals. Men jeg foretrekker matt satin overflate, synes de blanklakkerte er litt for sticky.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Siste aktive tråder

  • Jeg regner med at dette er i seneste laget, men skriver nå innlegget likevel. Liker ikke Finn og det som følger med av "kundkontakt", og forsøker her for å se om det er folk som jeg "kjenner" som kan tenke seg å handle noe. Regner med at dere enten skriver i tråden, eller kontakter meg på PM.  Bryter regelen med pris, regner med at det blir tilgitt i et dødt forum. Selger følgende mer eller mindre snurrige gitarer, pris blir vi enige om vil jeg tro. - Fernandes retrorocket sustainergitar med gammel (og mye bedre Japan produsert) hals, med Roland GR55 gitarsynth. (Må sjekke om synthen fortsatt fungerer) - Ibanez RG 750, sort, hardcase - Ibanez RG 550, sort - Ibanez prestige S2020X, violin burst,  hardcase - Line6 Variax 300, sort komplett med PSU og gigbag - Ibanez M-522S mandolin, limt sprekk i topp, ellers mint - Countryman 5- strengs banjo - Ibanez RD 828 LE, sort bass, original, men med Badass stol
  • Så, hvordan ble det med alt? Musikkprat er fullstendig dødt, det er ikke noe info å finne verken her eller der, men det er fortsatt aktivitet her, selv om forumet skulle stenges. Skal man bare begynne å henge her igjen, da? 🤔
  • Du skriver- When a jack cable is connected, all frequencies below 120KHz are sent to this Jack at line level. Det betyr at dette er et signal som skal sendes til en forsterker, og ikke direkte til en aktiv sub. Det enkleste og greieste er å handle en aktiv sub. Det er mindre ledninger og styr. Jeg har en passiv nesten  ubrukt sub liggende, husker ikke navn og nummer her og nå, men det er en helt grei PA- sub av kjent merke. Har vel blitt brukt i maks 8 timer til sammen. Den er din for 500 kroner pluss porto. Jeg trenger den ikke lenger. PM hvis det er aktuelt.
  • Jeg ville tatt kontakt med Falck musikk i Trondheim, om ikke annet for å spørre. De vet det nok og har eget verksted, så mulig de kan gjøre det. Det koster vel 130 kroner å sende en gitar med posten. Men ærlig talt, jeg vet ikke.    
  • Hei. Jeg er ny her, og om dette skulle vært tatt opp i tidligere tråder, må dere ha meg unnskyldt. Jeg har noen spørsmål angående inlays.  Er det noen her som gjør inlays? Skulle gjerne ha hatt nye inlays på 2 halser som allerede har enkle inlays fra før. Lar dette seg gjøre, eller blir det fryktelig kålete? Hva er evt prisen for å få slikt gjort?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.