Web Analytics
Jump to content

Være med på prog power-prosjekt i Trondheim?


ohma91
 Share

Recommended Posts

Jeg er selv en sanger/gitarist som har kommet frem til at jeg ønsker folk å jamme/komponere med (i første omgang). Har gjennom årene vært med på en del forskjellig, men har stadig hatt et slags "soloprosjekt" ved siden av. Dermed har jeg bygget opp et lite repertoar som jeg nå ønsker å dytte litt flere musikalske dimensjoner i.

Fortinnsvis ser jeg etter en keyboardist, ettersom det er her jeg selv syns å mangle viktige aspekter. Kan ikke si jeg er særlig habil i annet enn å legge strings. Ellers er gitarister alltid nyttige, selv om jeg strengt tatt skulle klare den oppgaven selv hvis nødvendig. Sitter alltid med gitaren under komponering uansett.

Hvis det skulle arte seg til å bli seriøst har jeg, med mangel på bedre måter å si det på, "tilgang" på enkelte fantastiske musikere (bl.a. Baard Kolstad - Borknagar, I.C.S. Vortex, Rendezvous Point). Jeg har ikke tenkt til å legge frem forespørsel hos dem før noe konkret ligger klart (demo/album o.l.). Tilgang på studio har jeg også, hvis det skulle bli aktuelt.

I forhold til musikken så vil folk fort trekke linjer med de kjente prog power-banda. Kan nevne Dream Theater, Haken, Symphony X, Circus Maximus, Pagan´s Mind osv. Dog syns jeg materialet har blitt originalt, selv om folk kanskje avskriver det i skrekken på å bli en ripoff av disse. I tillegg å presse inn mine andre influenser innenfor klassisk, fusion og (prog/)rock.

Jeg har dessverre ikke nok materiale i tilstrekkelig stand for offentliggjøring, men har lagt ut et utdrag fra en låt jeg begynte å spille inn i fjor. Utklippet kan henholdsvis høres på www.myspace.com/ohma91 (kalles "To Salvation") sammen med et par låter fra et band jeg var sanger i som 17-åring. Forøvrig også et utsnitt fra et lite prog prosjekt jeg var del av noen år tilbake.

Hvis noe skulle høres interessant ut, evt. hvis noe er uklart, ta gjerne kontakt på ohma@outlook.com

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.