Web Analytics
Jump to content

Ny gitar: Gretsch G5566 Jet


Hanspanzer
 Share

Recommended Posts

Bling-bling!!

Disse er vel mulige å få til en sabla fin pris, er de ikke? Mener å ha sett opp til flere ligge ute til type 3k... Hadde det ikke vært for finishen hadde det vært en her hos meg for lenge siden.

Jeg har siklet lenge etter en kul dobbelthalser som ikke er SG'ish. Gretsch sin er kul, det samme er Danelectro sine (Jerry Jones blir for dyrt).

For min del skulle jeg gjerne sett at Danelectro laget en dobbelthalset gitar med 12-strenger øverst og baritone nederst. Det hadde vært fett.

Link to comment
Share on other sites

Grattis! Så den og slo nesten til, der har du jo materiale til to gitarer. Sag den i to, lim på tre og lakker på nytt. :D Blei ikke så imponert over demoene på nettet av denne gitaren, men har trua på at du kan gjøre det bedre. ;)

Edited by Ichi
Link to comment
Share on other sites

Den er ikke spesielt fin nei men jeg fikk den billig ;) grunn til kjøp er rent praktisk, jeg spiller i et band der jeg drar frem baritonen en del men det er en sang der behovet for elgitar melder seg i versene og da klarte jeg ikke å la være når denne dukket opp. Pickupene er mer i Gibsonland enn Gretsch så de byttes, foreløpig i GFS NY II på baritonen (disse er faktisk direct replacements) og GFS Surf 90 på gitaren og håper det twangifiserer gitaren litt. Gitaren veier forøvrig 6,5 kg, tungt men går fint for en sang.

Kanskje toppen får seg en refin etterhvert, sliter litt med glitter ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.