Web Analytics
Jump to content

Musikding "The Factory"


 Share

Recommended Posts

 • Replies 38
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Må fikse min The Screamer også. Dioden blinket på den, så fikset det, og nå er det ikke noe lyd fra den når jeg kobler skrur den på :) Kom sikkert borti noe jeg ikke skulle når jeg fikset dioden :)

Om en er godvenn med den er du jo i Muse-land med en gang. Har noen linker med masse konfigurasjoner som gir forskjellig typer lyder.

Link to comment
Share on other sites

Fuck, den var sexy den i den lille boksen! Trodde ikke den fikk plass i en slik!

Takk :)

Det er en 125B boks, det er ganske god plass i den. orginalen er i en 1590b, men kretskortet på orginalen er litt anderledes og har board montet pots, som gjør det litt ryddigere.

du kan få plass i en 1590b med musikding kortet, til og med i en 1590a med 9mm pots, men det kan bli litt trangt :)

Link to comment
Share on other sites

Ja riktig! 125B er litt høyere enn B, og da får du plass til kretskortet oppe på potmeterne. Ikke dumt! Jeg bruker uansett ikke batteri i mine bokser, så hadde vel kanskje fått plass i en enda mindre boks. Surt...

Pakka ligger på posten nå, så får se hva jeg får gjort i morra kveld :)

Link to comment
Share on other sites

Jeg synes det er vanskelig å tilpasse lengden før kortet og pots/jacks/brytere sitter på plass i boksen.

Normalt (eller de gangene jeg får best resultat) gjør jeg vel tilpassingen slik at jeg først har loddet ledningene (med litt ekstra lengde) på kretskortet. Monterer kretskort, pots osv. i boksen, da er det nokså kurant å kutte ned lengden på hver ledning og lodde de på plass.

Jeg har en uvane med å beregne "litt ekstra" som er vanskelig å holde under kontroll, men prøver å måle og heller kutte litt kortere enn litt lenger enn ryggmargsrefleksen tilsier ;-)

Link to comment
Share on other sites

 • 3 months later...

Døgnet har for få timer... Loddet den ferdig nå.

men et eller annet er feil... Får bare noen skrapete fuzzlyder (eller ikke lyd i det hele tatt) uansett hva jeg skrur på. True bypass funker bra da (og lysdioden). Det er jo noe...

Loztboy: Ser du har loddet bryteren annerledes enn meg... Kan det ha noe å si tro, eller er det mer et spørsmål om lyd eller ikke lyd i det hele tatt?

Min er lik illustrasjonen her: http://diy.musikding.de/images/stories/factory/factorywire.pdf

Link to comment
Share on other sites

Det er flere måter å kople 3PdT bryteren på. Den måten som vises på tegningen er ganske fin, for den jorder input på effekten når effekten er av, sånn at det blir ganske "stille" i effektkretsen (ikke noe særlig oscillasjon o.l. som potensielt kan påvirke clean-signalet).

Og som jeg postet i den andre tråden / DIY pedaltråden: Har du bilder ? :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


 • Siste aktive tråder

  • Er nok ikke så mye å hente for den der dessverre. Dette er en gitar som kostet mellom 1500 og 2000 kroner ny i butikk, så hvis du får en tusenlapp på Finn så er du heldig.
  • Jeg har hatt liggende en Ibanez i noen år nå, kanskje rundt 15/16 år. Vurderer å selge denne da jeg ikke har bruk for den mer. Men! Det jeg lurer på, hvor mye kan jeg selge den for? Noen få bruksmerker, men lite. Har ikke greie på sånn så derfor jeg spørr her. Legger ved bilder!  
  • Kjøpte meg en Morgan bass og en Dean Markley amp, har lyst å lære meg litt bass spilling. Stakkars nabo nå🙂
  • Ønsker å bytte en chrome covret (2 leder braided kabel) Gibson 490T pickup i en Gibson 498T pickup. Ikke nøye om den er covret eller ei.
  • Nei,har ikke peiling,men:Legg ved flere bilder av detaljer,og bilde av baksiden også,og oppgi dimensjonen på nøkkelen til trussrod justering (tommer/millimeter?) så kanskje noen kan hjelpe deg.Et spørsmål tilslutt,hvordan vet du at det er canadian maple?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.