Web Analytics
Jump to content

Ja, da ble det Fano


mrj
 Share

Recommended Posts

Ja, etter et par besøk på Vintage Guitar i Oslo røyk jeg tilslutt på en Fano SP6. Jeg prøvde en slik i Chicago og ble solgt. For de som ikke kjenner til Fano, er disse bygget av Dennis Fano i USA. Modellene er stort sett hybrider av gamle Fender- og Gibson-modeller. SP6 har lespaul-kropp men telebridge- og pickup og p-90 i neck. Jeg har spilt kropp i or og lønnehals, så her blir det twang!

2012112_fano.png

jeg har bestilt en i samme farge, men med carving langs kanten av kroppen.

Edited by mrj
Link to comment
Share on other sites

 • 3 months later...

t_201335_DSCN0392.JPG

t_201335_DSCN0402.JPG

t_201335_DSCN0395.JPG

Jess, da var gitaren her! Dessverre så ble Candy Apple red til Fiesta red en plass over atlanteren, så den ble noe lysere rød enn jeg hadde tenkt. Dette ble behandlet på en gentlemen-aktig måte fra Vintageguitar, så etter å ha prøvd denne, tok jeg den med meg hjem. Den er mer lyserød enn hva framkommer på bildene (dårlig kamera på innendørsbilder).

Hva skal man si, denne gitaren er helt fantastisk. Kvalitet på alt, mange gjennomtenkte detaljer, kjempebra hals. Og så lyden: ekstremt fleksibel! Alt fra teletwang via clean strat-singlecoil til feit rockelyd. Mye av dette tror jeg har å gjøre med tonekretsen, som er ekstremt følsom. På bridgepu-en går man helt fra twang til tjukk, og necken kan spanke i vei uten problemer. Best av alt er når disse to kombineres, en særdeles full og klar lyd. masse topp(hvis man vil) og feit mid kombinert! så ja, denne kan anbefales!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg regner med at dette er i seneste laget, men skriver nå innlegget likevel. Liker ikke Finn og det som følger med av "kundkontakt", og forsøker her for å se om det er folk som jeg "kjenner" som kan tenke seg å handle noe. Regner med at dere enten skriver i tråden, eller kontakter meg på PM.  Bryter regelen med pris, regner med at det blir tilgitt i et dødt forum. Selger følgende mer eller mindre snurrige gitarer, pris blir vi enige om vil jeg tro. - Fernandes retrorocket sustainergitar med gammel (og mye bedre Japan produsert) hals, med Roland GR55 gitarsynth. (Må sjekke om synthen fortsatt fungerer) - Ibanez RG 750, sort, hardcase - Ibanez RG 550, sort - Ibanez prestige S2020X, violin burst,  hardcase - Line6 Variax 300, sort komplett med PSU og gigbag - Ibanez M-522S mandolin, limt sprekk i topp, ellers mint - Countryman 5- strengs banjo - Ibanez RD 828 LE, sort bass, original, men med Badass stol
  • Så, hvordan ble det med alt? Musikkprat er fullstendig dødt, det er ikke noe info å finne verken her eller der, men det er fortsatt aktivitet her, selv om forumet skulle stenges. Skal man bare begynne å henge her igjen, da? 🤔
  • Du skriver- When a jack cable is connected, all frequencies below 120KHz are sent to this Jack at line level. Det betyr at dette er et signal som skal sendes til en forsterker, og ikke direkte til en aktiv sub. Det enkleste og greieste er å handle en aktiv sub. Det er mindre ledninger og styr. Jeg har en passiv nesten  ubrukt sub liggende, husker ikke navn og nummer her og nå, men det er en helt grei PA- sub av kjent merke. Har vel blitt brukt i maks 8 timer til sammen. Den er din for 500 kroner pluss porto. Jeg trenger den ikke lenger. PM hvis det er aktuelt.
  • Jeg ville tatt kontakt med Falck musikk i Trondheim, om ikke annet for å spørre. De vet det nok og har eget verksted, så mulig de kan gjøre det. Det koster vel 130 kroner å sende en gitar med posten. Men ærlig talt, jeg vet ikke.    
  • Hei. Jeg er ny her, og om dette skulle vært tatt opp i tidligere tråder, må dere ha meg unnskyldt. Jeg har noen spørsmål angående inlays.  Er det noen her som gjør inlays? Skulle gjerne ha hatt nye inlays på 2 halser som allerede har enkle inlays fra før. Lar dette seg gjøre, eller blir det fryktelig kålete? Hva er evt prisen for å få slikt gjort?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.