Web Analytics
Jump to content

NGD - Squier Classic Vibe 60's Stratocaster


Nameless
 Share

Recommended Posts

Helluu igjen.

I dag ramlet det en Stratocaster i posten. Og skal dekke "classic strat" plassen i samlingen. Etter mye tanke så ble valget en Squier Classic Vibe, siden jeg har hørt mye bra om denne serien til squier, samt pris. Takk for tipset dere som kom med innspill og erfaringer med CV :)

Nok en gang, beklager det faktum at jeg ikke har et kamera tilgjengelig, bortsett fra mobilen :P

Betalte 2000,- kronasjer for denne. Mer eller mindre så godt som ny.

post-6377-0-63595700-1351617183_thumb.jp

post-6377-0-64742900-1351617219_thumb.jp

Link to comment
Share on other sites

Grattis! Kom gjerne med tilbakemelding når du har fått feelinga med gitaren, jeg lurer på en slik sjøl.

Det skal sies at jeg ikke har veldig mye spilletid på mange forskjellige stratocastere.

Men jeg har forøvrig fått feelinga av den nå. Det inntrykket jeg som ikke er en "stratmann" i utgangspunktet er at det er en helt konge substitutt for meg som vil ha en classic strat i samlinga. Den føles ikke ut som en budsjett gitar what so ever. Lyden er det ikke veldig mye å sette fingeren på, den låter antageligvis ikke 100% som en "skikkelig" stratocaster, uten å si noe altfor sikkert. Men helt klart bra nok for meg som antageligvis bare skal bruke den i ny og ne til ting jeg vil skal høres litt mer classic "strat" ut. Den ser også ganske bra ut, ingen tydelige typiske billiggitar skavanker.

Til prisen, så er det helt klart for meg som ikke er stratmann i utgangspunktet en soleklar konge strat - Et anbefalt kjøp, helt klart :)

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Da har Fuzz-mullaens Squier CV60 havna hos meg, og jeg har gitt den en aldri så liten liten ansiktsløftning. Hadde et plekterbrett fra Guitarfetish og et sett Fender CS '54 pickuper liggende samt et sett med CBS-pots og Switchcraft-bryter og en Mojotone Vitamin T kondensator. Det ga en varmere og mer tidsriktig lyd fra gitaren, synes den var litt steril fra før. Fant også ut at tremoloen var svært vanskelig å balansere, og grunnen til det var elendige tremfjører. Etter å ha bytta til fjører av høyere kvalitet samt polert spora i oversadelen litt holder den seg fint stemt. Er veldig imponert over kvaliteten i denne gitaren, det skal vel nesten ikke være mulig å lage såpass bra gitar til en så billig penge. Har ingenting å utsette på byggekvaliteten, og halsen er rett og slett deilig.

Originalpickupene var slett ikke verst med rein, bluesete lyd, de blei transplantert over til en japsestrat med mahognykropp fra 70-tallet som likte de enda bedre enn Squieren. Klarte å dra litt mer bluesdirt ut av pickupene med en 500K volumpot kombinert med 250K tonepotter uten at de blei for skjærende.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.